Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Badanie na potrzeby studiów psychologicznych
Odpowiedz

Badanie na potrzeby studiów psychologicznych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • biednystudent Nowa

Wysłany: 6 stycznia, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drodzy państwo!

Jestem studentką 4. roku Psychologii na Uniwersytecie Wrocławskim. Aktualnie przeprowadzamy z koleżankami badanie w celu zapoznania się z problemami i potrzebami osób, które napotkały problemy w powiększeniu rodziny. Badanie jest w pełni dobrowolne, anonimowe i poufne, a zebrane informacje służą tylko i wyłącznie naszemu rozwojowi jako przyszłe psycholożki :) Będziemy zatem bardzo wdzięczne za Wasz udział w ankiecie.
    Link do ankiety:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdI7OUyQ6ECb8oUq2y_bMZExf_7DwBA_qo05SZOzUG9GP0PSw/viewform?fbclid=IwAR3plP0tNGGspGN-ykuNumBE97u3V4OLIMf9W_WisIni4ncQQPy2-NBJ0Bc

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ