Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bój jajnika i krostki pod brodawkami...
Odpowiedz

Bój jajnika i krostki pod brodawkami...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malina666 Znajoma

Wysłany: 21 marca 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Mam dość długie cykle 30-39 dni... Teraz mam 25 dzien i przez cały dzien odczywam ból lewego jajnika. Zauważyłam też krostki pod brodawkami na piersiach. Stosunek był 4 dni temu i zastanawiam się czy mogę być w ciąży mimo że dzis i wczoraj test wyszły negatywne (moze to za wczesnie?)
    Codziennie biorę kwas foliowy, od kilku dni tez odczuwam bóle głowy.
    Ktoś może coś doradzic? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4dni po owulacji to nawet do zagniezdzenia nie doszlo...a co tu mówić o pozytywnych testach!
    Jajnik boli po owulacji- ma prawo.
    Objawy ciazowe wystepuja po terminie miesiaczki najwczesniej...testy tak samo w dniu spodiewanej miesiaczki ...jedynie beta moze wyjsc wczesniej - ale nie musi.
    Rada: cierpliwie czekac.

• Malina666 Znajoma

Wysłany: 21 marca 2018, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje, chyba za bardzo się nakręcam ale przyznam że nigdy mnie tak dziwnie nie bolało podbrzusze.... zawsze mam bóle od 1dnia okresu, a teraz jest ok 2 tyg przed okresem... tak więc czekam :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ