X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bol piersi
Odpowiedz

Bol piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj robilam test ciazowy- wynik negatywny, bo myslalam, ze moze zaszlam przed @. od 28.01 do 01.02 mialam @ , ostatni stosunke mialam 3.02. A od dzisiaj tj. 05.02 bola mnie piersi, sa takie nabrzmiale i jakby mnie wrecz palily. Dodam, ze nawet przed @ i w jej trakcie mnie nie bola. pomozcie

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wiem, ale ciagle czuje sie tutaj nowa, zalozylam watek, a potem nie moglam go odszukac ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktos cos podpowie ?

• vanessa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nela78 wrote:
    Ktos cos podpowie ?
    Ja niestety nie pomogę bo nie wiem co to może być ale na pewno ktoś tutaj zaglądnie i coś Ci doradzi jak nie dziś to jutro lub pojutrze... tylko cierpliwości bo każda z nas wchodzi na forum jak ma czas a po drugie kto nie zna problemu to się nie odzywa bo nie wie co doradzić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 20:26

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odpisalam ci na drugim watku, masz mozliwosc zbadania prolaktyny? czasami zbyt wysoka moze dawac wlasnie takie objawy, mialas jakies strey ostatnio?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ