X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ból w ciąży po CC. Rozciaganie itd.
Odpowiedz

Ból w ciąży po CC. Rozciaganie itd.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asia9031 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2021, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Czy któraś z was dziewczyny która miała cięcie a jest w ciąży to odczuwa dziwne dolegliwości ciągnięcia ból kucie itd. U nas wszystko ok oprocz takich bóli w 15 tyg. Lekarz mowi ze może zrosty... Ehh.. Prosze dajcie znac

• Janinka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2021, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja jestem w pierwszej ciąży, ale czuję ciągniecie, rozpieranie, „zakwasy” na brzuchu. Pomogłam? :D jestem w 16 tygodniu, ale to rozpieranie było w 15

14cs CP, ostał się 1 jajowód
    2cs po operacji
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ