Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bolace piersi
Odpowiedz

Bolace piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ mialma od 28.01 do 1.02 przed @ nie bolaly mnie piersi. Ale teraz 4 dni po @ bola mnie piersi i mam je nabrzmiale, do tego strasznie jestem podenerwowana i placzliwa. Ostatni stosunke mialam 2.02 , z uwagi na to, ze moglam zajsc jeszcze przed okresem zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywny. Co moze oznaczac bol piersi po miesiaczce? nie mialam tak jeszcze. pomozcie

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nela78 wrote:
    @ mialma od 28.01 do 1.02 przed @ nie bolaly mnie piersi. Ale teraz 4 dni po @ bola mnie piersi i mam je nabrzmiale, do tego strasznie jestem podenerwowana i placzliwa. Ostatni stosunke mialam 2.02 , z uwagi na to, ze moglam zajsc jeszcze przed okresem zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywny. Co moze oznaczac bol piersi po miesiaczce? nie mialam tak jeszcze. pomozcie
    zbadaj sobie prolaktyne kochana, podwyzszona moze dawac takie wlasnie NIE super efekty.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ