X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bolace piersi
Odpowiedz

Bolace piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ mialma od 28.01 do 1.02 przed @ nie bolaly mnie piersi. Ale teraz 4 dni po @ bola mnie piersi i mam je nabrzmiale, do tego strasznie jestem podenerwowana i placzliwa. Ostatni stosunke mialam 2.02 , z uwagi na to, ze moglam zajsc jeszcze przed okresem zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywny. Co moze oznaczac bol piersi po miesiaczce? nie mialam tak jeszcze. pomozcie

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nela78 wrote:
    @ mialma od 28.01 do 1.02 przed @ nie bolaly mnie piersi. Ale teraz 4 dni po @ bola mnie piersi i mam je nabrzmiale, do tego strasznie jestem podenerwowana i placzliwa. Ostatni stosunke mialam 2.02 , z uwagi na to, ze moglam zajsc jeszcze przed okresem zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywny. Co moze oznaczac bol piersi po miesiaczce? nie mialam tak jeszcze. pomozcie
    zbadaj sobie prolaktyne kochana, podwyzszona moze dawac takie wlasnie NIE super efekty.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ