Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bolace piersi
Odpowiedz

Bolace piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ mialma od 28.01 do 1.02 przed @ nie bolaly mnie piersi. Ale teraz 4 dni po @ bola mnie piersi i mam je nabrzmiale, do tego strasznie jestem podenerwowana i placzliwa. Ostatni stosunke mialam 2.02 , z uwagi na to, ze moglam zajsc jeszcze przed okresem zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywny. Co moze oznaczac bol piersi po miesiaczce? nie mialam tak jeszcze. pomozcie

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nela78 wrote:
    @ mialma od 28.01 do 1.02 przed @ nie bolaly mnie piersi. Ale teraz 4 dni po @ bola mnie piersi i mam je nabrzmiale, do tego strasznie jestem podenerwowana i placzliwa. Ostatni stosunke mialam 2.02 , z uwagi na to, ze moglam zajsc jeszcze przed okresem zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywny. Co moze oznaczac bol piersi po miesiaczce? nie mialam tak jeszcze. pomozcie
    zbadaj sobie prolaktyne kochana, podwyzszona moze dawac takie wlasnie NIE super efekty.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ