X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak bólu piersi
Odpowiedz

Brak bólu piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Oczekujaca Ekspertka

Wysłany: 30 listopada 2024, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    jestem w 24dc, ale jakoś wyjątkowo nie bolą mnie w ogóle piersi. Czy każda z Was bolały w szczęśliwym cyklu? Nie wiem czy w ogóle jest po co robić sobie nadzieję :(

• Podrożniczka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2024, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda z nas ma inaczej. Mnie nigdy przed okresem nie bolą piersi.

👩35 lat
    👧 2021 (16 cs)
    starania o rodzeństwo od 02.2024

12.2024 - ciąża biochemiczna

02.2025 HSG
  • Ans16 Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2024, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie cykle 28-32 dni
    To jest nasz 4 cykl starań
    Zawsze przed okresem bol podbrzusza i piersi
    Ten cykl dość dziwny za tydzień okres a żadnych boli przed miesiaczka 🙈 jedynie od początku cyklu krostki na twarzy i plecach
    W tym tygodniu 3x bol jajnikow dość dziwny jakby ktoś szpilki wbijał

• Blossomka Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2024, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też nigdy nie bolą. Kazda z nas jest inna, wiec ciężko wyrokować po takich objawach lub ich braku. Pozostaje czekać do terminu miesiączki lub testować (wiem, że łatwo tak napisać ;).

👫🐶
    💎 4cs
    🩸 12.12
  • karczoch321 Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2024, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie z kolei zawsze bolą piersi i robią się ciezk, a w tym cyklu praktycznie ich nie czuję 🤪 jestem około 4 dni przed @ i są momenty że robią się bardziej czułe „po ściśnięciu” (ja sobie rozpłaszczam ręką żeby sprawdzić 😝), ale ogólnie to po chwili mija i przez resztę dnia jest normalnie.

W tym cyklu zaczęłam brać różne suple, ziółka itd. Teoretycznie część z nich łagodzi objawy pms, więc trochę obstawiam, że te zmiany to może być kwestia tego.

🙎‍♀️🧔‍♂️ 34

🧁5cs

💊 pregna, fertistim, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, l-arginina i zioła Ojca Sroki 🍵
  • Oczekujaca Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2024, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh tam wiem, że pozostaje czekać na termin miesiączki, ale tak rzadko mi się zdarza żeby nie bolały mnie piersi, że to aż dziwne 🫣 w internecie wszędzie info, że piersi będą boleć, w u mnie wyjątkowo spokojnie 😜

• almost.there Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2024, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolą piersi zawsze przed okresem i w ciąży też mnie bolały tak samo w sumie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ