X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak bólu piersi
Odpowiedz

Brak bólu piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Oczekujaca Koleżanka

Wysłany: 30 listopada, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    jestem w 24dc, ale jakoś wyjątkowo nie bolą mnie w ogóle piersi. Czy każda z Was bolały w szczęśliwym cyklu? Nie wiem czy w ogóle jest po co robić sobie nadzieję :(

• Podrożniczka Ekspertka

Wysłany: 30 listopada, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda z nas ma inaczej. Mnie nigdy przed okresem nie bolą piersi.

👩35 lat
    👧 2021 (16 cs)
    starania o rodzeństwo od 02.2024
  • Ans16 Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie cykle 28-32 dni
    To jest nasz 4 cykl starań
    Zawsze przed okresem bol podbrzusza i piersi
    Ten cykl dość dziwny za tydzień okres a żadnych boli przed miesiaczka 🙈 jedynie od początku cyklu krostki na twarzy i plecach
    W tym tygodniu 3x bol jajnikow dość dziwny jakby ktoś szpilki wbijał

• Blossomka Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też nigdy nie bolą. Kazda z nas jest inna, wiec ciężko wyrokować po takich objawach lub ich braku. Pozostaje czekać do terminu miesiączki lub testować (wiem, że łatwo tak napisać ;).

👫🐶
    💎 4cs
    🩸 12.12
  • karczoch321 Przyjaciółka

Wysłany: 1 grudnia, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie z kolei zawsze bolą piersi i robią się ciezk, a w tym cyklu praktycznie ich nie czuję 🤪 jestem około 4 dni przed @ i są momenty że robią się bardziej czułe „po ściśnięciu” (ja sobie rozpłaszczam ręką żeby sprawdzić 😝), ale ogólnie to po chwili mija i przez resztę dnia jest normalnie.

W tym cyklu zaczęłam brać różne suple, ziółka itd. Teoretycznie część z nich łagodzi objawy pms, więc trochę obstawiam, że te zmiany to może być kwestia tego.

🙎‍♀️🧔‍♂️ 34

🧁4cs

💊 pregna, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, l-arginina i zioła Ojca Sroki 🍵

🧪7dpo
    progesteron 19,2
    estriadol 107
  • Oczekujaca Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh tam wiem, że pozostaje czekać na termin miesiączki, ale tak rzadko mi się zdarza żeby nie bolały mnie piersi, że to aż dziwne 🫣 w internecie wszędzie info, że piersi będą boleć, w u mnie wyjątkowo spokojnie 😜

• almost.there Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolą piersi zawsze przed okresem i w ciąży też mnie bolały tak samo w sumie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ