X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak bólu piersi
Odpowiedz

Brak bólu piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Oczekujaca Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2024, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    jestem w 24dc, ale jakoś wyjątkowo nie bolą mnie w ogóle piersi. Czy każda z Was bolały w szczęśliwym cyklu? Nie wiem czy w ogóle jest po co robić sobie nadzieję :(

• Podrożniczka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2024, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda z nas ma inaczej. Mnie nigdy przed okresem nie bolą piersi.

👩🏻35 lat
    👧🏻2021 (16 cs)
    starania o rodzeństwo od 02.2024

12.2024 - ciąża biochemiczna

30.01.2025 13 dpo⏸️🥹
    01.02. beta HCG 383 ❤️
    03.02. beta HCG 775 ❤️
    05.02. beta HCG 1751 ❤️

28.02. wizyta serduszkowa 🥰 - jest ❤️

preg.png
  • Ans16 Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2024, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie cykle 28-32 dni
    To jest nasz 4 cykl starań
    Zawsze przed okresem bol podbrzusza i piersi
    Ten cykl dość dziwny za tydzień okres a żadnych boli przed miesiaczka 🙈 jedynie od początku cyklu krostki na twarzy i plecach
    W tym tygodniu 3x bol jajnikow dość dziwny jakby ktoś szpilki wbijał

• Blossomka Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2024, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też nigdy nie bolą. Kazda z nas jest inna, wiec ciężko wyrokować po takich objawach lub ich braku. Pozostaje czekać do terminu miesiączki lub testować (wiem, że łatwo tak napisać ;).

• karczoch321 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2024, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie z kolei zawsze bolą piersi i robią się ciezk, a w tym cyklu praktycznie ich nie czuję 🤪 jestem około 4 dni przed @ i są momenty że robią się bardziej czułe „po ściśnięciu” (ja sobie rozpłaszczam ręką żeby sprawdzić 😝), ale ogólnie to po chwili mija i przez resztę dnia jest normalnie.

W tym cyklu zaczęłam brać różne suple, ziółka itd. Teoretycznie część z nich łagodzi objawy pms, więc trochę obstawiam, że te zmiany to może być kwestia tego.

🙎‍♀️🧔‍♂️ 34 / 35
    🍀 11 cs
    💔 02.25 - 6tc
    💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna, kurkumina+piperyna, resweratrol
    🍵 zioła Ojca Sroki
    🎾luteina 50mg x2
  • Oczekujaca Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2024, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh tam wiem, że pozostaje czekać na termin miesiączki, ale tak rzadko mi się zdarza żeby nie bolały mnie piersi, że to aż dziwne 🫣 w internecie wszędzie info, że piersi będą boleć, w u mnie wyjątkowo spokojnie 😜

• almost.there Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2024, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolą piersi zawsze przed okresem i w ciąży też mnie bolały tak samo w sumie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ