X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak bólu piersi
Odpowiedz

Brak bólu piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Oczekujaca Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2024, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    jestem w 24dc, ale jakoś wyjątkowo nie bolą mnie w ogóle piersi. Czy każda z Was bolały w szczęśliwym cyklu? Nie wiem czy w ogóle jest po co robić sobie nadzieję :(

• Podrożniczka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2024, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda z nas ma inaczej. Mnie nigdy przed okresem nie bolą piersi.

👩🏻35 lat
    👧🏻2021 (16 cs)
    starania o rodzeństwo od 02.2024

12.2024 - ciąża biochemiczna

30.01.2025 13 dpo⏸️🥹
    01.02. beta HCG 383 ❤️
    03.02. beta HCG 775 ❤️
    05.02. beta HCG 1751 ❤️

28.02. wizyta serduszkowa 🥰 - jest ❤️

preg.png
  • Ans16 Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2024, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie cykle 28-32 dni
    To jest nasz 4 cykl starań
    Zawsze przed okresem bol podbrzusza i piersi
    Ten cykl dość dziwny za tydzień okres a żadnych boli przed miesiaczka 🙈 jedynie od początku cyklu krostki na twarzy i plecach
    W tym tygodniu 3x bol jajnikow dość dziwny jakby ktoś szpilki wbijał

• Blossomka Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2024, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też nigdy nie bolą. Kazda z nas jest inna, wiec ciężko wyrokować po takich objawach lub ich braku. Pozostaje czekać do terminu miesiączki lub testować (wiem, że łatwo tak napisać ;).

• karczoch321 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2024, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie z kolei zawsze bolą piersi i robią się ciezk, a w tym cyklu praktycznie ich nie czuję 🤪 jestem około 4 dni przed @ i są momenty że robią się bardziej czułe „po ściśnięciu” (ja sobie rozpłaszczam ręką żeby sprawdzić 😝), ale ogólnie to po chwili mija i przez resztę dnia jest normalnie.

W tym cyklu zaczęłam brać różne suple, ziółka itd. Teoretycznie część z nich łagodzi objawy pms, więc trochę obstawiam, że te zmiany to może być kwestia tego.

„bądź dobrej myśli, bo po co być złej?” 🤞

🙎‍♀️🧔‍♂️ 34
    🍀 9 cs
    💔 02.25 - 6tc
    💊 Pueria Uno, inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina i zioła Ojca Sroki 🍵
  • Oczekujaca Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2024, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh tam wiem, że pozostaje czekać na termin miesiączki, ale tak rzadko mi się zdarza żeby nie bolały mnie piersi, że to aż dziwne 🫣 w internecie wszędzie info, że piersi będą boleć, w u mnie wyjątkowo spokojnie 😜

• almost.there Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2024, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolą piersi zawsze przed okresem i w ciąży też mnie bolały tak samo w sumie.

11 cs 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

- 🙋‍♀️ 31 usunięta tarczyca (pod kontrolą)

- 🙋‍♂️33 morfologia nasienia 0%, obniżona ruchliwość
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ