Brak ochoty na ...
-
ogólnie nie jesteś sama
ja też nie mam temperamentu goracego
jedynie w dni płodne budzi sie we mnie sexualne zwierze
w dni niepłodne trzeba kobinowac inaczej,żeby mąż do sasiadki na 'obiad" nie poszedłWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 14:12
asioczek86, pasia27 lubią tę wiadomość
-
u mnie to mąż ma za mały temperament hehe
ogółem to zgrani w te klocki jesteśmy, ale zdarzały się cykle, gdy z powodu starań nie miało się ochoty, wszystko było raczej mechaniczne i zaczynałam czytać w necie o sposobach na zwiększenie libido.
od czasu jak zaczęłam pić ziółka nr 3 i brać na luz to ochota znowu wróciła i jest znacznie lepiej. więcej luzu a chęci same przyjdąCynamonek30 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Hej dziewczyny ...
Pewnie jestem tu jedyna z takim problemem ale .. nie odczuwam ochoty na seks. Nie czuję popędu..
Czy ze mną jest wszystko w porządku?
Nie jedyna... Ja też rzadko mam ochotę na sex. Jedynie podczas owulacji, dni około owulacyjne i czasem podczas okresu mi libido skacze...
A sam sex jest dla Ciebie przyjemny?Cynamonek30 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
W tym rzecz, że ja nawet w dni okołoowulacyjne mam ten sam brak ochoty .. Tzn ogólnie to nie wiem kiedy występuje owulacja ale to już inny temat.
Sam akt czasem jest a czasem nie jest przyjemny. Często "odbębniam" sprawę ... smutne to .. -