X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak zarodka, przesunięcie owulacji?
Odpowiedz

Brak zarodka, przesunięcie owulacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nicole123 Autorytet

Wysłany: 3 września, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, może któraś miała podobną sytuację i da mi chociaż iskierkę nadziei na szczęśliwe zakończenie. Dostałam pierwszą miesiączke po porodzie 10.07.2025 , nie wiem kiedy była owulacja . Mam pcos ,plus karmię piersią więc ciężko mi to wyliczyć. 18.08 robiłam test ciążowy i był negatywny . Powtórzyłam test 29.08 i był bardzo pozytywny , zrobiłam z dwóch różnych firm , kreski bardzo wyraźne. Dzisiaj byłam na USG i był sam pęcherzyk ciążowy . Mam wrócić za dwa tygodnie na kontrolę. Myślicie że jest to możliwe ze aż tak późna była owulacja ? Z daty miesiączki wychodzi już 8 tydzień

🙋‍♀️28
    PCOS
    Długie cykle, owulacyjne
    Hormony w normie
    Jajowody drożne
    🙋🏼‍♂️29
    Badanie nasienia
    06.2022 morfologia 0%
    08.2022 morfologia 6%

02.2022 5tyg 💔
    11.2022 5tyg 💔
    11.2023 start invitro ❤️
    Punkcja ➡️33🥚➡️❄️❄️❄️❄️
    25.01.2024 transfer 4.1.2🤞
    11+3 5,18 cm zdrowego maluszka ❤️
    Nasz wyczekany maluch 💙
    age.png
    preg.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 3 września, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicole123 wrote:
    Cześć dziewczyny, może któraś miała podobną sytuację i da mi chociaż iskierkę nadziei na szczęśliwe zakończenie. Dostałam pierwszą miesiączke po porodzie 10.07.2025 , nie wiem kiedy była owulacja . Mam pcos ,plus karmię piersią więc ciężko mi to wyliczyć. 18.08 robiłam test ciążowy i był negatywny . Powtórzyłam test 29.08 i był bardzo pozytywny , zrobiłam z dwóch różnych firm , kreski bardzo wyraźne. Dzisiaj byłam na USG i był sam pęcherzyk ciążowy . Mam wrócić za dwa tygodnie na kontrolę. Myślicie że jest to możliwe ze aż tak późna była owulacja ? Z daty miesiączki wychodzi już 8 tydzień
    Moja ciąża jest korygowana i dwa tygodnie ze względu na pozna owulacje :) dziecko jest zupełnie zdrowe, rozwija się prawidłowo. Myślę że i Ciebie jest podobnie. Za dwa tygodnie będzie serduszko

Nicole123 lubi tę wiadomość

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Pregna plus, Pregna DHA 2x1, magnez 2x1, Acard 75, Żelazo

Badania prenatalne - zdrowy dzidziuś. Czyżby 🩷?

preg.png
  • Nicole123 Autorytet

Wysłany: 3 września, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec89 wrote:
    Moja ciąża jest korygowana i dwa tygodnie ze względu na pozna owulacje :) dziecko jest zupełnie zdrowe, rozwija się prawidłowo. Myślę że i Ciebie jest podobnie. Za dwa tygodnie będzie serduszko
    Dziękuję ❤️ no i zdrowia dla Ciebie i maluszka ❤️

🙋‍♀️28
    PCOS
    Długie cykle, owulacyjne
    Hormony w normie
    Jajowody drożne
    🙋🏼‍♂️29
    Badanie nasienia
    06.2022 morfologia 0%
    08.2022 morfologia 6%

02.2022 5tyg 💔
    11.2022 5tyg 💔
    11.2023 start invitro ❤️
    Punkcja ➡️33🥚➡️❄️❄️❄️❄️
    25.01.2024 transfer 4.1.2🤞
    11+3 5,18 cm zdrowego maluszka ❤️
    Nasz wyczekany maluch 💙
    age.png
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ