X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brązowe plamienia ze skrzepami
Odpowiedz

Brązowe plamienia ze skrzepami

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • justynaa02 Znajoma

Wysłany: 18 marca 2018, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam problem . Jestem w 22 dc i od 2 dni mam plamienia . Przytulanki byly w 8 i 17 dc więc nic mi tu nie pasuje . Mam delikatne skurcze sporadycznie które jak są w ogóle to mam rowniz mdłości .temp 35.98 dziś . Wczoraj 35.95 . bez wywolania raczej nie mam @ ale jak już to 31 dniowe.to 2 mc kiedy odpuściłam wić nie wiem kiedy owu.

Listopad 2016 początek starań
    wrzesień -listopad 2016 CLO
    Grudzień 2017 fasolka [*] 6 tc
    Pcos
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ