Choroba przy staraniach
-
Czemu się boisz? Lepiej się ratuj i łykaj. Paracetamol można. Ibuprom trochę mniej, ale w drodze wyjątku też można. Pseudoefedryny unikaj.
A tak to dobrze robi ciepły napar ze świeżego imbiru - najlepiej z miodem i cytryną. Czosnek. I mleko z kurkumą i pieprzem.Alexiaa lubi tę wiadomość
-
Akurat paracetamolu unikam jak ognia-rozwala żołądek a moj jest i tak biedny...właśnie piję mleko z czosnkiem i miodem i wskakuje do łóżka... Przed 5 muszę wstać do pracy, jeszcze trochę i weekend wolny i będę się kurować pod kocem...Luty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna...
-
Agusia a w którym jestes dc ? Ja akurat w cyklu w którym po parunastu miesiącach nam sie udało to przed i w czasie owulacji byłam mega chora ,ledwo żyłam.Domowe sposoby nic nie pomagały wiec wzięłam mocniejsze leki i saszetki do rozpuszczania na grypę i po paru dniach przeszło akurat 3 dni przed zrobieniem testu byłam juz zdrowa sadze ze same domowe sposoby nie pomogą jak jest zaawansowany wirus mój gin jest zdania,ze lepiej wziąść cos skutecznego i szybko sie wyleczyć niż jakby choroba miała sie ciagnąć to jest jeszcze gorsze dla rozwijającego sie dziecka niż te 3 tabletki które pomogą powodzenia ,u mnie ten cykl z choroba okazał sie tym szczęśliwym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 11:06
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Alexiaa wrote:Agusia a w którym jestes dc ? Ja akurat w cyklu w którym po parunastu miesiącach nam sie udało to przed i w czasie owulacji byłam mega chora ,ledwo żyłam.Domowe sposoby nic nie pomagały wiec wzięłam mocniejsze leki i saszetki do rozpuszczania na grypę i po paru dniach przeszło akurat 3 dni przed zrobieniem testu byłam juz zdrowa sadze ze same domowe sposoby nie pomogą jak jest zaawansowany wirus mój gin jest zdania,ze lepiej wziąść cos skutecznego i szybko sie wyleczyć niż jakby choroba miała sie ciagnąć to jest jeszcze gorsze dla rozwijającego sie dziecka niż te 3 tabletki które pomogą powodzenia ,u mnie ten cykl z choroba okazał sie tym szczęśliwymLuty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna...
-
Jak 24 to spokojnie wypij sobie te saszetki na tym etapie jak bedzie ciąża to nie zaszkodzi to dziecku , a choroba jak najbardziej ,która sie przeciąga.
Nie robiłam bety nie chciałam sie stresować ,tylko 2 testy w 28 i 29 dc i były 2 grube kreski . Jestem juz po 2 wizytach u gina dzieciątko rośnie ,serduszko bije i mysle ,ze juz do konca bedzie ok
Powodzenia i daj znać jak test mi w szczęśliwym cyklu po owu zrobiły sie ciężkie i powiększone piersi a zawsze miałam jakieś 4 dni przed @ dopiero i to mnie zastanowiło
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-