Chudzinki starające się...:)
-
Czy są tu dziewczyny "minus size" starające się? Tutaj możemy się wygadać, pogadać o problemach związanych z wagą i staraniem się. Ja przy wzroście 163 cm ważę 40-43 kg i przy prawidłowych wynikach krwi, badaniach hormonalnych, w miarę dobrych wynikach nasienia męża staram się już 10 miesiąc bezowocnie....Czy ma związek niska waga z bezskutecznymi staraniami? Mam nadzieje że nie jestem sama z takim problemem..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 20:22
-
nick nieaktualnyDopisuję się do Was ja waże 49 kg przy wzroście 165. W sumie nie wiem czy waga ma wpływ. Mam koleżankę z pracy, 5 kg lżejszą ode mnie a 2 tyg temu urodziła. Więc ciężko coś mówić na ten temat.
Tak poza tym byłam w ciąży ale Fasolce przestało bić serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 20:33
-
nick nieaktualnyJa kiedyś usłyszałam, że będę miała problem z zajściem w ciążę, bo jestem chuda. 167 cm i 47 kg w szczytowej formie. Staram się 12 cykl, miesiączki regularne.
Znajoma powiedziała mi, ze ona też długo się starała, ale zaszła wtedy gdy przytyła 4 kg.
Ale znam też przypadki chudzin jak ja, że mają dwójkę dzieci, więc to chyba ciężko uogólnić... -
Dopisze sie waga 47 kg przy wzroście 160. Ogólnie drobna jestem. Ale właśnie hormony i cykle wszystko w normie. Staram sie 7 cykli i czuje ze 8 tez bedzie. Mój gin powiedział ze moze być problem z zajściem ze względu na wagę. Moze cos w tym jest?? Ale znam laski chudsze i mające juz nawet 2 dzieciątek.
-
dziewczyny glowa do gory!! ja mam 169 cm i 50 kg i jestem w trzeciej ciazy, choc niestety ostatnia ciaże stracilam mam nadzieje ze tym razem uda mi sie donosic kompana dla starszego synka
ja mysle ze waga tu nie ma nic do rzeczy.
w pierwsza ciąże zaszlam w drugim cyklu, w drugą ciąże w pierwszym cyklu,a teraz dopiero w ósmym
pozdrawiam!! -
karmelek wrote:dziewczyny glowa do gory!! ja mam 169 cm i 50 kg i jestem w trzeciej ciazy, choc niestety ostatnia ciaże stracilam mam nadzieje ze tym razem uda mi sie donosic kompana dla starszego synka
ja mysle ze waga tu nie ma nic do rzeczy.
w pierwsza ciąże zaszlam w drugim cyklu, w drugą ciąże w pierwszym cyklu,a teraz dopiero w ósmym
pozdrawiam!!
Karmelek gratulacje z całego serduszka!
I dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka
Oby już wszystko było dobrze.
Pozdrawiamkarmelek lubi tę wiadomość
-