X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża a bóle głowy
Odpowiedz

Ciąża a bóle głowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miewam je bardzo często i utrzymują się przez kilka dni :( Są zbyt silne, żeby funkcjonować bez proszków (głównie ibuprofen).
    Zastanawiam się co będzie jak już będę spodziewać się dzidziusia, kiedy nie będę sobie mogła pozwolić na "luksus" zażywania leków przeciwbólowych.

Dodam, że badania zrobiłam różne i lekarze nie stwierdzili zasadniczej przyczyny tych bólów. Nie są to też bóle migrenowe.

Dziewczyny, jak sobie z tym radzicie?

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przed ciążą miałam bóle glowy, takie że musiałam brać prochy. W ciąży ból głowy miałam ze trzy razy i taki mini. Także zupelnie odwrotnie u mnie było z tymi bólami.

Lepiej ustal ewentualne prochy z lekarzem, tak myślę.

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to jeszcze przede mną..

dzisiaj głowa znów boli... :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ