Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża a bóle głowy
Odpowiedz

Ciąża a bóle głowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miewam je bardzo często i utrzymują się przez kilka dni :( Są zbyt silne, żeby funkcjonować bez proszków (głównie ibuprofen).
    Zastanawiam się co będzie jak już będę spodziewać się dzidziusia, kiedy nie będę sobie mogła pozwolić na "luksus" zażywania leków przeciwbólowych.

Dodam, że badania zrobiłam różne i lekarze nie stwierdzili zasadniczej przyczyny tych bólów. Nie są to też bóle migrenowe.

Dziewczyny, jak sobie z tym radzicie?

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przed ciążą miałam bóle glowy, takie że musiałam brać prochy. W ciąży ból głowy miałam ze trzy razy i taki mini. Także zupelnie odwrotnie u mnie było z tymi bólami.

Lepiej ustal ewentualne prochy z lekarzem, tak myślę.

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to jeszcze przede mną..

dzisiaj głowa znów boli... :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ