Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża a bóle głowy
Odpowiedz

Ciąża a bóle głowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miewam je bardzo często i utrzymują się przez kilka dni :( Są zbyt silne, żeby funkcjonować bez proszków (głównie ibuprofen).
    Zastanawiam się co będzie jak już będę spodziewać się dzidziusia, kiedy nie będę sobie mogła pozwolić na "luksus" zażywania leków przeciwbólowych.

Dodam, że badania zrobiłam różne i lekarze nie stwierdzili zasadniczej przyczyny tych bólów. Nie są to też bóle migrenowe.

Dziewczyny, jak sobie z tym radzicie?

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przed ciążą miałam bóle glowy, takie że musiałam brać prochy. W ciąży ból głowy miałam ze trzy razy i taki mini. Także zupelnie odwrotnie u mnie było z tymi bólami.

Lepiej ustal ewentualne prochy z lekarzem, tak myślę.

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to jeszcze przede mną..

dzisiaj głowa znów boli... :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ