X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża a bóle głowy
Odpowiedz

Ciąża a bóle głowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miewam je bardzo często i utrzymują się przez kilka dni :( Są zbyt silne, żeby funkcjonować bez proszków (głównie ibuprofen).
    Zastanawiam się co będzie jak już będę spodziewać się dzidziusia, kiedy nie będę sobie mogła pozwolić na "luksus" zażywania leków przeciwbólowych.

Dodam, że badania zrobiłam różne i lekarze nie stwierdzili zasadniczej przyczyny tych bólów. Nie są to też bóle migrenowe.

Dziewczyny, jak sobie z tym radzicie?

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przed ciążą miałam bóle glowy, takie że musiałam brać prochy. W ciąży ból głowy miałam ze trzy razy i taki mini. Także zupelnie odwrotnie u mnie było z tymi bólami.

Lepiej ustal ewentualne prochy z lekarzem, tak myślę.

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to jeszcze przede mną..

dzisiaj głowa znów boli... :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ