X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża a bóle głowy
Odpowiedz

Ciąża a bóle głowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miewam je bardzo często i utrzymują się przez kilka dni :( Są zbyt silne, żeby funkcjonować bez proszków (głównie ibuprofen).
    Zastanawiam się co będzie jak już będę spodziewać się dzidziusia, kiedy nie będę sobie mogła pozwolić na "luksus" zażywania leków przeciwbólowych.

Dodam, że badania zrobiłam różne i lekarze nie stwierdzili zasadniczej przyczyny tych bólów. Nie są to też bóle migrenowe.

Dziewczyny, jak sobie z tym radzicie?

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przed ciążą miałam bóle glowy, takie że musiałam brać prochy. W ciąży ból głowy miałam ze trzy razy i taki mini. Także zupelnie odwrotnie u mnie było z tymi bólami.

Lepiej ustal ewentualne prochy z lekarzem, tak myślę.

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to jeszcze przede mną..

dzisiaj głowa znów boli... :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ