Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Ciąża - czy tak się da?
Odpowiedz

Ciąża - czy tak się da?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Koralik1111 Nowa

Wysłany: 17 czerwca, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Pisze ponieważ muszę się poradzić doświadczonych kobiet. Czy mogę być w ciąży?
    Moja sytuacja:
    Nie było stosunku bezpośredniego. Chłopak jednak miał wytrysk na rękę która potem wytarł chusteczką. Następnie wsadził mi te palce do pochwy. Czy jest szansa na zajście?
    Myślę że jest to mało prawdopodobne ale wolę się popytać.
    Z góry dziękuję i trzymam za was wszystkie kciuki

• Morgo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo, bardzo niewielka. Ja bym spała spokojnie 😉.

Koralik1111 lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍👨 31&38 l. 21 cs
    💃 AMH - 1,72, przewlekłe zapalenie endometrium w histeroskopii, dyskretna adenomioza
    👦 morfologia 0-2%, hipogonadyzm - wyrównany

I IVF
    10 pęcherzyków - 5 kumulusów - 3 MII - 3 zarodki - 3 blastocysty 🐣
    3 transfery - 2x beta ujemna❌ , 1x ciąża biochemiczna.
    II IVF
    13 pęcherzyków - 10 kumulusów - 5 MII - 2 zygoty w 1 dobie - 1 morula w 5 dobie - transfer świeży ❌

nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu
  • Koralik1111 Nowa

Wysłany: 17 czerwca, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jeszcze dodając wytarł rękę na tyle dokładnie ze spermy na palcach nie było widać i otarł o materiał i udo po drodze

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ