X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża po trachelektomii
Odpowiedz

Ciąża po trachelektomii

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MartaS89 Koleżanka

Wysłany: 26 marca 2022, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki ☺️We wrześniu 2021 miałam operację oszczędzającą płodność trachelektomie,ze względu na chorobę raka szyjki macicy w 1 stadium,zaczynam starania o ciążę moją pierwszą,w tym roku skończę 33 lata i czy są tu kobiety po takiej operacji starające się o potomstwo?

• MartaS89 Koleżanka

Wysłany: 26 marca 2022, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mało w ogóle jest informacji na temat tej operacji i o kobietach,którym po takiej operacji udało się zajść w ciążę i urodzić. Mam nadzieję,że znajdę tutaj kogoś kto jest w podobnej sytuacji,aby móc się wymieniać informacjami,swoimi doświadczeniami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2022, 15:34

• MartaS89 Koleżanka

Wysłany: 26 marca 2022, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy tutaj na forum można wstawiać zdjęcia?

• MartaS89 Koleżanka

Wysłany: 26 marca 2022, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na prawdę nie ma tu nikogo po takiej operacji?

• MartaS89 Koleżanka

Wysłany: 26 marca 2022, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    😔

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ