Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża po trachelektomii
Odpowiedz

Ciąża po trachelektomii

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MartaS89 Koleżanka

Wysłany: 26 marca 2022, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki ☺️We wrześniu 2021 miałam operację oszczędzającą płodność trachelektomie,ze względu na chorobę raka szyjki macicy w 1 stadium,zaczynam starania o ciążę moją pierwszą,w tym roku skończę 33 lata i czy są tu kobiety po takiej operacji starające się o potomstwo?

• MartaS89 Koleżanka

Wysłany: 26 marca 2022, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mało w ogóle jest informacji na temat tej operacji i o kobietach,którym po takiej operacji udało się zajść w ciążę i urodzić. Mam nadzieję,że znajdę tutaj kogoś kto jest w podobnej sytuacji,aby móc się wymieniać informacjami,swoimi doświadczeniami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2022, 15:34

• MartaS89 Koleżanka

Wysłany: 26 marca 2022, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy tutaj na forum można wstawiać zdjęcia?

• MartaS89 Koleżanka

Wysłany: 26 marca 2022, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na prawdę nie ma tu nikogo po takiej operacji?

• MartaS89 Koleżanka

Wysłany: 26 marca 2022, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    😔

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ