X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Cipronex - pytanie
Odpowiedz

Cipronex - pytanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw się! To najgorsze, chociaż wiem że łatwo mówić.. Jak u mnie okaże się dziś ze jestem w ciąży to pewnie też będę przeżywać..

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2018, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny weźcie się nie nakręcajcie. Kilka razy w ciągu życia brałam Cipronex, to po prostu antybiotyk, wiadomo że te nie są obojętne dla zdrowia ale bardziej niebezpieczne są nieleczone infekcje.
    Co do Furagin to jest to o tyle specyficzny lek, że działa tylko na E.Coli i ewentualnie E.faecalis a przecież nie każda infekcja to akurat te dwa patogeny. Na inne bakterie nie działa.

Cukierkowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2018, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 00:10

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ