Co to może być lekarz za 2 tygodnie
-
Dziewczyny proszę o pomoc
@ 13.01 trwała 3 dni gdzie zawsze trwa 5 dni
@ miala dużo sluzu
Dziś jest 5 dni po okresie a ja mam mało sluzu z kropelkami różowej krwi
Piersi dalej "pełne" gdzie mąż też się zdziwił bo po @ zawsze malały
Plus do tego praktycznie codziennie bol glowy
-
Prawdopodobnie bardziej skąpa miesiączka, bo może endometrium się nie nabudowało. Jak masz wątpliwości to idź na badanie betahcg, żeby mieć pewność, że ciąża jest albo jej nie ma.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
Już na jednym wątku o tym pisaliśmy, żebyś zrobiła test albo najlepiej poszła na betę , to było przed weekendem. Byłaś ? To najlepiej rozwieje twoje wątpliwości i da Ci w spokoju czekać na wizytę.
siesiepy lubi tę wiadomość
2 cs 11/24 cb 💔
01.2025 3cs 🙌
Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magnez, b complex -
onalola wrote:Już na jednym wątku o tym pisaliśmy, żebyś zrobiła test albo najlepiej poszła na betę , to było przed weekendem. Byłaś ? To najlepiej rozwieje twoje wątpliwości i da Ci w spokoju czekać na wizytę.
Zajęłam się remontem i reszta rzeczy i całkowicie zapomnialam aż do dziś
A tłumaczyłam sobie ze miałam okres -
Staraczka233 wrote:Czy jest sens robić test ciazowy czy dać sobie spokój ?
Idź do Rossmana albo apteki i kup sobie test ciążowy. Będziesz miała odpowiedź różowo na białym .... Niestety żadna z nas Ci nie powie, czy jestes w ciąży czy nie.
A jeśli sama byś tak naprawdę podejrzewała ciążę to juz dawno zrobiłabyś sikańca albo betę.onalola lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
02/24➡️1 IVF -> ❄️
08/24 FET 3BB ❌
08/24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
12/24 FET 3AB ❌
01/24 FET 3AB 🍀🤞🏼 -
Chyba jest sens , skoro już któryś temat zakładasz i Cię to trapi...
Albo nie robi czekaj a spokoju na wizytę... Test ciążowy i beta powinny to wyjaśnića_aandzela lubi tę wiadomość
2 cs 11/24 cb 💔
01.2025 3cs 🙌
alauda wrote:Idź do Rossmana albo apteki i kup sobie test ciążowy. Będziesz miała odpowiedź różowo na białym .... Niestety żadna z nas Ci nie powie, czy jestes w ciąży czy nie.
A jeśli sama byś tak naprawdę podejrzewała ciążę to juz dawno zrobiłabyś sikańca albo betę.
Test był robiony w dniu@ i negatywny -
To ja był negatywny i wierzysz w to, to bądź spokojna i czekaj na wizytę u doktora.
Kurcze nie chce być nie miła, ale jeśli ci to tak spokoju nie daje , to bym biegła kupiła zrobiła i betę przy okazji. Bo ewidentnie o tym myślisz, zakładając kolejne tematy, a my co możemy to pomogliśmy. Nic więcej nie damy rady, bo ani nie jesteśmy doktorami ani nie wiemy nic o twoim cyklu i twoim organizmie.
Może się zdarzyć że jesteś w ciąży a test nawet najczulszy będzie ujemy w dniu @. Ile kobiet tyle przypadków..
Teraz twój wybór i twój ruch co z tym zrobisz2 cs 11/24 cb 💔
01.2025 3cs 🙌
onalola wrote:To ja był negatywny i wierzysz w to, to bądź spokojna i czekaj na wizytę u doktora.
Kurcze nie chce być nie miła, ale jeśli ci to tak spokoju nie daje , to bym biegła kupiła zrobiła i betę przy okazji. Bo ewidentnie o tym myślisz, zakładając kolejne tematy, a my co możemy to pomogliśmy. Nic więcej nie damy rady, bo ani nie jesteśmy doktorami ani nie wiemy nic o twoim cyklu i twoim organizmie.
Może się zdarzyć że jesteś w ciąży a test nawet najczulszy będzie ujemy w dniu @. Ile kobiet tyle przypadków..
Teraz twój wybór i twój ruch co z tym zrobisz
Widzę właśnie, ze panikuje i szukam nadzieję gdzie się da ..
A z testem zwlekam bo ciągle mam przed oczami tą cholerną biel .. -
Nikt Ci nie wywróży przez forum, czy to ciąża, czy menopauza, czy infekcja intymna, czy Twoje przewrażliwienie.
Lekarz/beta/sikaniec. Tyle w temacie.onalola, a_aandzela, alauda lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -