X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co w przypadku gdy nie zaczęłam brać kolejnego opakowania?
Odpowiedz

Co w przypadku gdy nie zaczęłam brać kolejnego opakowania?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Co w przypadku, gdy stosunek odbył się w trakcie 7 dniowej przerwy od stosowania tabletek (załóżmy że w 3 lub 4 dniu od odstawienia tabletek), następnie wystąpiło krwawienie z odstawienia i następnego cyklu już się nie zażywa tabletek ? Czy w takim razie ciąża jest bardzo prawdopodobna? Może ktoś doradzi?

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pleeeease. Proszę o odpowiedź.

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie.

lauda. lubi tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ