X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy mdłości od papierosów i coś dziwnego w brzuszku to jakieś pierwsze oznaki ?
Odpowiedz

Czy mdłości od papierosów i coś dziwnego w brzuszku to jakieś pierwsze oznaki ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dosiaa Debiutantka

Wysłany: 30 marca 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim. :)

Ktoś miał podobnie ?

Jak zapale robi mi się niedobrze, mdli mnie strasznie i wgl. :/
    I coś czuje dziwnego w brzuchu nie potrafię tego opisać :(
    Czy ktoś miał podobnie, albo zna kogoś lub słyszał o tym będąc w ciąży ??

Proszę o szczere i normalne odpowiedzi :)
    Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

• Dosiaa Debiutantka

Wysłany: 30 marca 2018, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś coś wie ? Lub miał sam tak ? :/

• Isaura81 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2018, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W drugiej ciąży pierwszym objawem było odrzucenie od papierosów i zupek chińskich. Wszelkiego rodzaju sztuczne jedzenie i używki moje dziecko uznało za złe i zmusilo do zmiany trybu życia.

Dosiaa lubi tę wiadomość

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • Dosiaa Debiutantka

Wysłany: 30 marca 2018, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isaura81 wrote:
    W drugiej ciąży pierwszym objawem było odrzucenie od papierosów i zupek chińskich. Wszelkiego rodzaju sztuczne jedzenie i używki moje dziecko uznało za złe i zmusilo do zmiany trybu życia.
    Dziękuję ślicznie za odpowiedź :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ