X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy mdłości od papierosów i coś dziwnego w brzuszku to jakieś pierwsze oznaki ?
Odpowiedz

Czy mdłości od papierosów i coś dziwnego w brzuszku to jakieś pierwsze oznaki ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dosiaa Debiutantka

Wysłany: 30 marca 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim. :)

Ktoś miał podobnie ?

Jak zapale robi mi się niedobrze, mdli mnie strasznie i wgl. :/
    I coś czuje dziwnego w brzuchu nie potrafię tego opisać :(
    Czy ktoś miał podobnie, albo zna kogoś lub słyszał o tym będąc w ciąży ??

Proszę o szczere i normalne odpowiedzi :)
    Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

• Dosiaa Debiutantka

Wysłany: 30 marca 2018, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś coś wie ? Lub miał sam tak ? :/

• Isaura81 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2018, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W drugiej ciąży pierwszym objawem było odrzucenie od papierosów i zupek chińskich. Wszelkiego rodzaju sztuczne jedzenie i używki moje dziecko uznało za złe i zmusilo do zmiany trybu życia.

Dosiaa lubi tę wiadomość

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • Dosiaa Debiutantka

Wysłany: 30 marca 2018, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isaura81 wrote:
    W drugiej ciąży pierwszym objawem było odrzucenie od papierosów i zupek chińskich. Wszelkiego rodzaju sztuczne jedzenie i używki moje dziecko uznało za złe i zmusilo do zmiany trybu życia.
    Dziękuję ślicznie za odpowiedź :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ