X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy to plamienie implantacyjne?
Odpowiedz

Czy to plamienie implantacyjne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Elka1993 Nowa

Wysłany: 30 sierpnia 2020, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny . Otóż dziś jest mój 19 dzień cyklu . Za około tydzień powinnam dostać miesiączkę , ponieważ cykle mam 25-28 dniowe . Wczoraj czyli 18 dnia podczas podcierania zauważyłam u siebie kropkę śluzu o kolorze brązowym . Na miesiączkę to chyba za wcześnie , ponieważ nie odczuwam bólu piersi , jednak zauważyłam wyraźny ból podbrzusza a zwłaszcza jajników i ciężkość w macicy . Co to może być ? Plamienie implantacyjne ?

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2020, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elka1993 wrote:
    Hej dziewczyny . Otóż dziś jest mój 19 dzień cyklu . Za około tydzień powinnam dostać miesiączkę , ponieważ cykle mam 25-28 dniowe . Wczoraj czyli 18 dnia podczas podcierania zauważyłam u siebie kropkę śluzu o kolorze brązowym . Na miesiączkę to chyba za wcześnie , ponieważ nie odczuwam bólu piersi , jednak zauważyłam wyraźny ból podbrzusza a zwłaszcza jajników i ciężkość w macicy . Co to może być ? Plamienie implantacyjne ?
    A kiedy miałaś owulacje

[link=https://www.suwaczki.com/]4c3tkw7iss6l03u2.png[/link]
  • Elka1993 Nowa

Wysłany: 30 sierpnia 2020, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    A kiedy miałaś owulacje
    Mniemam , ze między 10 a 13 dniem bo wtedy występował śluz płodny .

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2020, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elka1993 wrote:
    Mniemam , ze między 10 a 13 dniem bo wtedy występował śluz płodny .
    A prowadzisz wykres

[link=https://www.suwaczki.com/]4c3tkw7iss6l03u2.png[/link]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ