Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne !!!....DETEKTOR CIĄŻY- Help...!
Odpowiedz

!!!....DETEKTOR CIĄŻY- Help...!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malina666 Znajoma

Wysłany: 26 marca 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    W opisie detektora pisze ze w 4 dniu po owulacji (ktora jest zaznaczona na moim wykesie) uaktywni sie funkcja ktora poinformuje mnie jaki % kobiet zaszło w ciąże które miały takie objawy jak ja.... mam juz 4 dzien i nie moge tego znaleźć. Mógłaby ktoraś z was podpowiedziec gdzie ja to moge znalezc?
    Dziekuje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2018, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na lewo od wykresu masz detektor płodności a pod nim detektor oznak ciąży, wystarczy kliknąć w to okienko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 20:47

• Malina666 Znajoma

Wysłany: 26 marca 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie klikam tam ale pojawia mi sie jedynie ze za wczesnie na testowanie :/ a nie ma nic o tym porownaniu z wykresami innych kobiet a tego jestem ciekawa :/

• Seli Autorytet

Wysłany: 26 marca 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sie okolo 7-8 dnia uaktywnia bardziej... ale to nic nie daje, moze byc i 98% a to takie... wiesz ;p

Malina666 lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musisz poczekać jeszcze kilka dni to Ci się tam pokaże ile % kobiet testując w danym dniu po owulacji miało pozytywny test. Btw zgadzam się z wypowiedzią powyżej, że to taki trochę pic na wodę. W minionym cyklu miałam tam 99% a w ciąży nie jestem ;). Bo to nie jest prawdopodobieństwo zajścia tylko prawdopodobieństwo, że w danym dniu test wyjdzie już pozytywny, jeśli jest się w ciąży.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 21:26

• Malina666 Znajoma

Wysłany: 26 marca 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, dziękuje ^_^

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie uaktywnił się dzisiaj czyli 6 dpo ;) (ale nie liczę że tak jest z wykresu :) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 09:47

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • golonat Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej, ale to nie chodzi o to, że ileś tam procent kobiet z takimi objawami było w ciąży, tylko określa, ile statystycznie kobiet w tym dniu po owulacji zrobiło wiarygodny test - znaczy pozytywny w przypadku ciąży a negatywny w przypadku jej braku. to, że jest 98% nie oznacza, że "na 98% się jest w ciąży", tylko że jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że test zrobiony w tym dniu nas nie oszuka, bez względu na to, czy pokaże jedną kreskę czy dwie...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ