!!!....DETEKTOR CIĄŻY- Help...!
-
Witam.
W opisie detektora pisze ze w 4 dniu po owulacji (ktora jest zaznaczona na moim wykesie) uaktywni sie funkcja ktora poinformuje mnie jaki % kobiet zaszło w ciąże które miały takie objawy jak ja.... mam juz 4 dzien i nie moge tego znaleźć. Mógłaby ktoraś z was podpowiedziec gdzie ja to moge znalezc?
Dziekuje -
nick nieaktualny
-
To sie okolo 7-8 dnia uaktywnia bardziej... ale to nic nie daje, moze byc i 98% a to takie... wiesz ;p
Malina666 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMusisz poczekać jeszcze kilka dni to Ci się tam pokaże ile % kobiet testując w danym dniu po owulacji miało pozytywny test. Btw zgadzam się z wypowiedzią powyżej, że to taki trochę pic na wodę. W minionym cyklu miałam tam 99% a w ciąży nie jestem . Bo to nie jest prawdopodobieństwo zajścia tylko prawdopodobieństwo, że w danym dniu test wyjdzie już pozytywny, jeśli jest się w ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 21:26
-
ej, ale to nie chodzi o to, że ileś tam procent kobiet z takimi objawami było w ciąży, tylko określa, ile statystycznie kobiet w tym dniu po owulacji zrobiło wiarygodny test - znaczy pozytywny w przypadku ciąży a negatywny w przypadku jej braku. to, że jest 98% nie oznacza, że "na 98% się jest w ciąży", tylko że jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że test zrobiony w tym dniu nas nie oszuka, bez względu na to, czy pokaże jedną kreskę czy dwie...
-