Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Druga ciąża szybkiej niż rok od pierwszego porodu
Odpowiedz

Druga ciąża szybkiej niż rok od pierwszego porodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • XVTea Debiutantka

Wysłany: 26 stycznia, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam pytanie do mam, które zaszły w kolejną ciążę wcześniej niż rok od porodu. Czy konsultowałyście temat z lekarzem? Czy były jakieś powikłania np. przedwczesny poród czy cokolwiek innego co budziło wasz niepokój? 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia, 15:51

• Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, ja mam siostrę z którą mama zaszła w ciążę pół roku po urodzeniu mnie, a z kolejną - 5 miesięcy po urodzeniu tej drugiej. Wszystko było w porządku i żadnych problemów.

XVTea lubi tę wiadomość

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
    IVFET V 25 - 8/10tydz poronienie 💔
  • vesper Koleżanka

Wysłany: 20 lutego, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaszłam w kolejną ciążę 4 miesiące po porodzie. Żadnych komplikacji podczas ciąży. Jedynie co to podczas drugiego porodu pękła mi szyjka. Ale nie wiąże tego z krótkim odstępem czasu między ciążami.

7v8rdqk3os858sco.pngl22ndf9hfhg44sh2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ