Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Drugie dziecko L4
Odpowiedz

Drugie dziecko L4

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Miła mama Ekspertka

Wysłany: 31 października 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie,

Dziewczyny mam pytanie staram się z mężem o drugie dziecko, mam 14 miesięczna córeczkę przez rok byłam na macierzyńskim od dwóch miesięcy pracuję. Czy jak zajdę w ciąże i pójdę na L4 to wynagrodzenie bede dostawała średnią z 12 ostatnich miesiecy ? CZy średnią z miesiecy licząc od dnia kiedy wróciłam ? jak to jest ? proszę wypowiedzcie się ?

relgtv73pc766c4e.png

8599csqvx4nl1z7a.pngt

Cykl rozpoczęty 1 czerwca 2017
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Średnia z 12 miesięcy ale będzie to średnia liczona z podstawy wynagrodzenia a nie z tych 80%
    Czyli podstawa jaką miałaś do wypłaty świadczenia podczas rocznego urlopu macierzyńskiego

Czyli jeśli na macierzyńskim (roczny 80%) dostawałaś 800zł to podstawą do tego świadczenia było 1000zł (100% wynagrodzenia) Czyli ogólnie jeśli nie miałaś zmian w wysokości wynagrodzenia (np podwyżek) to będziesz dostawała tyle ile wynosi Twoje wynagrodzenie

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • Miła mama Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedz :-)

relgtv73pc766c4e.png

8599csqvx4nl1z7a.pngt

Cykl rozpoczęty 1 czerwca 2017
  • kasiakasia11 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe pytanie i ważna odpowiedź, również dziękuję.

syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
    córka 10.12.15
    syn 28.08.17

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ