Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Duphaston a brak okresu
Odpowiedz

Duphaston a brak okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiekk Koleżanka

Wysłany: 15 lutego 2022, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałam duphaston na wywołanie miesiączki (w dniach 29.01-07.02) na zalecenie lekarza. Do dziś nie mam okresu - mija już 9 dzien od odstawienia. Robiłam też dzis test jednak wyszedł negatywny. Współżylam w dniach 15, 16, 18.01 - to są takie moje ostatnie daty. Wiec mijają takie 4 tyg.
    Dzien przed braniem duphastonu mialam wizytę u ginekologa, która stwierdziła niepekniety pęcherzyk.
    Dlatego mialam zalecenie brania leku.
    Czy mieć nadzieję, że doszło do zapłodnienia przy niepęknięty pęcherzyku? Czytałam, że mogal być taka możliwość jeśli było więcej pęcherzyk niż jeden a lekarka nie widziała tak wcześnie jeszcze ciąży tylko jeden niepekniety pęcherzyk.
    Łudzę się nadzieją ... 😔

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ