Duphaston krwawienie w środku cyklu
-
Cześć! Staramy się o dziecko i z racji nieregularnych cykli dostałam dupka. Poprzedni cykl był piękny 28 dni. Biorę od 18 do 26 dc. Jednak w tym cyklu jest jeden wielki armagedon ... W 10 dc dostałam plamienia które przerodziło się w krwawienie z bólami jak na miesiączkę. Lekarz kazał wziąć dupka od 15 dc. Miesiączka ustała. Dziś 20 dc a mnie dopadł ból podbrzusza i dość mocne kłócie. Czy to normalne przy tym leku takie cyrki? 7 dni temu się kochaliśmy ale podejrzewam że przy tym dziwnym cyklu nie mam co liczyć nawet na owulację 😔 Czy miałyście takie krwiawienia przy tym leku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:55
21.03 dwie kreski na teście
06.04 jest ❤ -
Nie wiem, czy normalne ale ja jestem właśnie po pierwszym cyklu na Duphastonie i cały czas są jakieś plamienia, krwawienia. Nie mam siły już serio. Teraz 11dc i znów jakiś jednorazowy wyplyw lekkiej krwi. Sam okres po nim też raczej wyglądał na plamienie, więc nawet nie wiem do końca czy to był @czy nie. Pomóżcie, ppdpowiedzcie czy ktis też tak miał? Bo od latania do gina już mi słabo. Ciągle coś.
-
Ginekolog po dzisiejszej wizycie zmienił na luteinę bo duphaston niestety nie uregulował cykli...W dodatku w 41 dc grubość endometrium wyszło 4 mm i jestem przerażona...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2020, 13:56
06.04 jest ❤ -
Andzia91 wrote:Ginekolog po dzisiejszej wizycie zmienił na luteinę bo duphaston niestety nie uregulował cykli...W dodatku w 41 dc grubość endometrium wyszło 4 mm i jestem przerażona...
-
Tez dostałam pod język ale kiedyś już brałam i cykle były w miarę regularne. Niestety okazało się że złapałam bakterie i może plamienia i inne objawy były przez nią. Biorę antybiotyk,czekam na miesiączkę,która powinna być 3 tyg temu...i zobaczymy co dalej...Żałuję że nie zaczęliśmy starań kilka lat wcześniej...Teraz z każdym cyklem coraz większa frustracja bo chciałam zostać mamą przed 30 ale z pewnością się nie uda....
06.04 jest ❤ -