X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne dwa dni bez bromergonu
Odpowiedz

dwa dni bez bromergonu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Trixi Nowa

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj wyjechałam na wycieczke i wracam w niedziele, zapomnialam zabrac ze soba tabletek a biore pół tbl bromergonu na noc, jestem w 11dc. Prosze podpowiedzcie czy bardzo namieszaja mi te dwa dni w cyklu...????

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze nie...

• werni Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mi się wydaje ze nie

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Trixi Nowa

Wysłany: 23 czerwca 2018, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za odpowiedz, troszke się zmartwilam bo juz wszystko pomalutku sie reguluje a to jeszcze przed ovu☺

• werni Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czasami zapominam. On jest od zbicia prl. :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ