X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny z Podkarpacia
Odpowiedz

Dziewczyny z Podkarpacia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Princess98 Debiutantka

Wysłany: 7 marca 2022, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !;) kobietki czy mozecie polecic mi jakiegos dobrego ginekologa-onkologa? Rzeszow i okolice. Wlasciwie to cale podkarpacie. Będę bardzo wdzięczna

• Smok Nowa

Wysłany: 8 marca 2022, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej!
    Nareszcie ktoś z Podkarpacia 🙂

Z jakich okolic jesteś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2022, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny jestem tu nowa. Mam za sobą 3 poronienia, wykryto u mnie obecność wariantu c,677C>T MTHFR układ homozygotyczny, dodatkowo poziom allo-MLR jest suboptymalny. Czy możecie polecić jakiegoś dobrego ginekologa, najlepiej z podkarpacia (ale nie koniecznie), który specjalizuje się w poronieniach nawykowych i później poprowadzi ciążę jak już się uda, bo od listopada się staramy i na razie bez rezultatu. Z góry dziękuję.

• karoleczka Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2022, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkam tu dwa lata i tyle czasu staram sie o dziecko. Nikt mi nie pomógł jak bym się tego spodziewala. Dr Zych Lublin lub dr Chrostowski Kraków. U tych dwóch lekarzy znajdziesz pomoc

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ