X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziwna miesiaczka...
Odpowiedz

Dziwna miesiaczka...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Starająca sie 88 Koleżanka

Wysłany: 10 grudnia 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.... mam pytanie... odstawiłam tabletki antykoncepcyjne ponad miesiac temu... po 30 dniach dostałam normalna juz miesiaczkę z tym ze 2 dni miałam bardzo krwawą a dzisiaj jest 3 dzień i prawie wcale nie mam...zawsze miałam około 7 dni. Czy ktoraś tak miała?

Czekając na Ciebie...
  • tym_janek Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może się tak zdarzyć. Na tabletkach antykoncepcyjnych w każdym cyklu dostajesz dokładnie taką samą dawkę hormonów, więc i krwawienie z odstawienia zawsze jest podobne. Po odstawieniu leków organizm jest zdany na siebie, przez co jest to normalne, że cykle mogą być różnej długości, podobnie jak samo krwawienie miesiączkowe. Nie masz się czym martwić na tym etapie :)

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

👧🏼 wrzesień 2018
    🧒🏼 sierpień 2020
  • Blue Jane Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2017, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwszy okres po odstawieniu tabletek miałam w ogóle szalony, bo niby przyszedł w terminie ale w ogóle w nim nie było żywej krwi jako takiej. Przez 6 dni ciemnobrązowa mazia i to jeszcze taka jakby ścięta (nie wiem jak to opisać inaczej). Następna miesiączka była już normalna.

201811152844.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ