Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziwna miesiaczka...
Odpowiedz

Dziwna miesiaczka...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Starająca sie 88 Koleżanka

Wysłany: 10 grudnia 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.... mam pytanie... odstawiłam tabletki antykoncepcyjne ponad miesiac temu... po 30 dniach dostałam normalna juz miesiaczkę z tym ze 2 dni miałam bardzo krwawą a dzisiaj jest 3 dzień i prawie wcale nie mam...zawsze miałam około 7 dni. Czy ktoraś tak miała?

Czekając na Ciebie...
  • tym_janek Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może się tak zdarzyć. Na tabletkach antykoncepcyjnych w każdym cyklu dostajesz dokładnie taką samą dawkę hormonów, więc i krwawienie z odstawienia zawsze jest podobne. Po odstawieniu leków organizm jest zdany na siebie, przez co jest to normalne, że cykle mogą być różnej długości, podobnie jak samo krwawienie miesiączkowe. Nie masz się czym martwić na tym etapie :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

👧🏼 wrzesień 2018
    🧒🏼 sierpień 2020
  • Blue Jane Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2017, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwszy okres po odstawieniu tabletek miałam w ogóle szalony, bo niby przyszedł w terminie ale w ogóle w nim nie było żywej krwi jako takiej. Przez 6 dni ciemnobrązowa mazia i to jeszcze taka jakby ścięta (nie wiem jak to opisać inaczej). Następna miesiączka była już normalna.

201811152844.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ