X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziwnie wyglądający śluz.
Odpowiedz

Dziwnie wyglądający śluz.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy był już taki temat jeśli tak to z góry przepraszam :*
    A więc jestem dzień przed miesiączką sprawdzałam szyjkę itp kiedy wyciągnęłam palec to śluz nie był ani kremowy czy lepki. Był blisko przypominający kaszkę ugotowaną na mleku był biały z malutkimi grudkami nie wiem jak mam to zinterpretować.
    Miałyście już taki śluz?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być to objaw jakiejś infekcji choć niekoniecznie. Masz inne dolegliwosci?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie z reguły gdy zbliża mi się @ to boli mnie jajnik raz po raz kuje ale to wszystko.
    Pierwszy raz mam taki śluz

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam kiedyś taki w czasie infekcji :(

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli nie odczuwasz świądu to wyklucza grzybicę, w takim wypadku to normalny śluz przed @ to że takiego dotychczas nie zaobserwowalas nie oznacza czegos dziwnego, gdy wystapi

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety tez mam taki przy infekcji :( najlepiej skonsultuj z lekarzem ;) kciukam oby wszystko było dobrze :)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O może któraś mi pomoże rozwiązać zagadkę, ja zawsze miałam dużo śluzu i przed płodnymi, i trakcie, a od kiedy z chłopakiem staramy się o dzidzię to śluzu brak :( w pierwszym cyklu starań było ok, ale drugi i teraz trzeci to brak śluzu :( czy to normalne?

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę musiała iść do tego lekarza.
    A @ wystąpi??

Gabrysia 5.02.2016 ❤
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ