dziwny okres
-
Cześć, mam takie nietypowe pytanie ponieważ nigdzie nie mogę doszukać się informacji.. Czy podczas okresu zdarza wam się krwawić jasnoczerwoną krwią ze śluzem? Moje miesiączki zazwyczaj są obfite, ciemnoczerwone i trwają około tygodnia.. ostatnia jednak była inna: trwała tydzień jednak różniła się kolorem i intensywnością..
Przepraszam za dosłowność w kwestii opisu, od ginekologa nic sie nie dowiedziałam.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
raczej nie skrócony a wydłużony cykl, zazwyczaj mam 31-35 ten trwał 42. W 27 i 28 dniu miałam ciemnobrązowe plamienie i myślałam, że to początek @..
Wiem, że najlepiej będzie zasięgnąć opinii innego lekarza:) jednak może któraś miała podobnie
Czy może w związku z torbielą(5cm) taki okres wystąpił? Miała któraś podobne doświadczenia?
-
Morwa wrote:A jakiego podłoża była ta torbiel ? Sprawdzałas czy nie pękła? Może to jest przyczyną?
Ja w jednym cyklu tez krwawilam tak jak opisujesz , myslalam ,że mi się okres zaczął, więc w 3 dniu krwawienia zrobiłam badanie lh i fsh oraz estriadol i wyszło mi ,że jestem w fazie okoloowulacyjnej. I po kilkunastu dniach przyszedł normalny @.
zwykła czynnościowa, już się wchłonęła.
Morwa- czyli te brązowe plamienia mogę powiązać z spóźnioną owulacją? ta dziwna miesiączka wystąpiła 16 dni po tych plamieniach -
Pomóżcie proszę, mam się zjawić u lekarza w 3dc. Przez półtora roku miałam cykl stymulowany clo+ovitrelle, mam problem z pęcherzykami, które nie pękają, a dodatkowo ten cykl jest jakiś dziwny. Od 2 tygodni, średnio co 2 dni pojawiały się plamienia, ostatnio coraz mocniejsze, a wczoraj dużo ciemnego, prawie brązowego śluzu, ale tylko na papierze i dzisiaj to samo. I teraz nie wiem czy wczorajszy dzień mam uznać za 1dc czy jeszcze czekać na żywo czerwoną krew, której będzie więcej? Poradźcie co mam robić?
-
Poczekaj do jutra. Zwykle 1dc oznacza się wtedy kiedy będzie już żywo czerwona krew. Który masz teraz dzień cyklu? Może te plamienia to próba implantacji zarodka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 22:07
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -