ginekolog
-
hej dziewczyny, mam 24 lata, staramy sie z mezem o dziecko juz ok 13 miesiecy, jednak moj ginekolog nie zlecil mi zadnych badan, kazal tylko zapisywac temperatury przez kilka cykli. myslalam ze od razu wysle mnie na badania prolaktyny, tsh itd. myslicie ze powinnam zmienic ginekologa czy tak sie wlasnie robi ?
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualny
-
bylam u niego jak staralam sie 4 miesiace to mi powiedzial ze wlasnie dopiero po roku jak sie nie uda to mam przyjsc, przyszlam a on kazal mi zapisywac temperatury zeby wiedziec czy owuluje czy mam niedrozne jajowody, nie wiem co o tym myslec.
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualnysorki ale gin do dupy. mozesz miec niedrozne jajowody a i tak miec owulke. jedno do drugiego nie ma nic. ja bym zmienila gina. przy niedroznych jajowodach poporstu plemniki nie spotkaja sie z jajeczkiem a jak sie spotkaja to jest duze rysyko pozamacicznej.
Zmieniaj gina kochana... -
pysia wrote:bylam u niego jak staralam sie 4 miesiace to mi powiedzial ze wlasnie dopiero po roku jak sie nie uda to mam przyjsc, przyszlam a on kazal mi zapisywac temperatury zeby wiedziec czy owuluje czy mam niedrozne jajowody, nie wiem co o tym myslec.
dlatego ja bym zrobila tak:
1. ide do gina mowie ze mam big problem. nie zachodze w ciaze (i tu mala sciema) od 2 lat
2. to sa moje wykresy, tu sa owulacje, tu nie ma, tu to tu tamto.
3. prosze mi zlecic takie i takie badania i najwyzej jak pan doktór chce cos od siebie to bardzo chétnie.
4. ile sié nalezy? 200 zl? to ja odlicze 150 za wykonanie 3/4 roboty a panu zostawiam 50 za fatyge i piecatke przyjde z wynikami bedzie pan doktór sié mógl wykazac. dowidzenia.
ZMIENIAJ LEKARZA. i patrz mu prosto w oczy jak udziela ci rad. jak nie patrzy na ciebie to zapytaj czy on do ciebie to mowi, bo masz wrazenie ze chyba nie. i nastepny! dziewczyny! moze i przesadzam, ale oni sa od tego jak dupa od srania. i skoro sami nie wiedza jak traktowac pacjenta to dlaczego ich tego nie nauczyc???Makcza, ulek, moniaak, haybeauti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykalitria wrote:dlatego ja bym zrobila tak:
1. ide do gina mowie ze mam big problem. nie zachodze w ciaze (i tu mala sciema) od 2 lat
3. prosze mi zlecic takie i takie badania i najwyzej jak pan doktór chce cos od siebie to bardzo chétnie.
4. ile sié nalezy? 200 zl? to ja odlicze 150 za wykonanie 3/4 roboty a panu zostawiam 50 za fatyge i piecatke przyjde z wynikami bedzie pan doktór sié mógl wykazac. dowidzenia.
ZMIENIAJ LEKARZA. i patrz mu prosto w oczy jak udziela ci rad. jak nie patrzy na ciebie to zapytaj czy on do ciebie to mowi, bo masz wrazenie ze chyba nie. i nastepny! dziewczyny! moze i przesadzam, ale oni sa od tego jak dupa od srania. i skoro sami nie wiedza jak traktowac pacjenta to dlaczego ich tego nie nauczyc??? -
nick nieaktualnykalitria wrote:dlatego ja bym zrobila tak:
ZMIENIAJ LEKARZA. i patrz mu prosto w oczy jak udziela ci rad. jak nie patrzy na ciebie to zapytaj czy on do ciebie to mowi, bo masz wrazenie ze chyba nie. i nastepny! dziewczyny! moze i przesadzam, ale oni sa od tego jak dupa od srania. i skoro sami nie wiedza jak traktowac pacjenta to dlaczego ich tego nie nauczyc???
Dokładnie!! -