Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Histeroskopia diagnostyczna (Lublin)
Odpowiedz

Histeroskopia diagnostyczna (Lublin)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kornelaa Debiutantka

Wysłany: 10 kwietnia, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Powiedzcie w którym dniu cyklu miałyście robioną histeroskopię diagnostyczną (u mnie podejrzenie zrostów po łyżeczkowaniu)? Zawsze myślałam że to powinna być I faza cyklu. W jednym ze szpitali powiedzieli mi, że w tym przypadku histeroskopia powinna być w II fazie cyklu, w kolejnym szpitalu w rejestracji, że sama powinnam wiedzieć 🙈 Lekarz wystawiający skierowanie nic mi nie powiedział o fazie cyklu, a ja przyjęłam że szpital będzie wiedział 😄

• Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelaa wrote:
    Hej dziewczyny! Powiedzcie w którym dniu cyklu miałyście robioną histeroskopię diagnostyczną (u mnie podejrzenie zrostów po łyżeczkowaniu)? Zawsze myślałam że to powinna być I faza cyklu. W jednym ze szpitali powiedzieli mi, że w tym przypadku histeroskopia powinna być w II fazie cyklu, w kolejnym szpitalu w rejestracji, że sama powinnam wiedzieć 🙈 Lekarz wystawiający skierowanie nic mi nie powiedział o fazie cyklu, a ja przyjęłam że szpital będzie wiedział 😄
    Właśnie siedzę pod kroplówką przed tym badaniem dziasiaj jest mój 9 dc

Dawniej Biedrona89

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Kwas foliowy, Wit D3

Morfologia nasienia - ✅

HyCoSy - oba jajowodu drożne

Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium

Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
    "Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas
  • Kornelaa Debiutantka

Wysłany: 10 kwietnia, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec89 wrote:
    Właśnie siedzę pod kroplówką przed tym badaniem dziasiaj jest mój 9 dc
    Dzięki i powodzenia! Trzymam kciuki 😘

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ