X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Histeroskopia diagnostyczna (Lublin)
Odpowiedz

Histeroskopia diagnostyczna (Lublin)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kornelaa Debiutantka

Wysłany: 10 kwietnia, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Powiedzcie w którym dniu cyklu miałyście robioną histeroskopię diagnostyczną (u mnie podejrzenie zrostów po łyżeczkowaniu)? Zawsze myślałam że to powinna być I faza cyklu. W jednym ze szpitali powiedzieli mi, że w tym przypadku histeroskopia powinna być w II fazie cyklu, w kolejnym szpitalu w rejestracji, że sama powinnam wiedzieć 🙈 Lekarz wystawiający skierowanie nic mi nie powiedział o fazie cyklu, a ja przyjęłam że szpital będzie wiedział 😄

• Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelaa wrote:
    Hej dziewczyny! Powiedzcie w którym dniu cyklu miałyście robioną histeroskopię diagnostyczną (u mnie podejrzenie zrostów po łyżeczkowaniu)? Zawsze myślałam że to powinna być I faza cyklu. W jednym ze szpitali powiedzieli mi, że w tym przypadku histeroskopia powinna być w II fazie cyklu, w kolejnym szpitalu w rejestracji, że sama powinnam wiedzieć 🙈 Lekarz wystawiający skierowanie nic mi nie powiedział o fazie cyklu, a ja przyjęłam że szpital będzie wiedział 😄
    Właśnie siedzę pod kroplówką przed tym badaniem dziasiaj jest mój 9 dc

Dawniej Biedrona89

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Kwas foliowy, Wit D3

Morfologia nasienia - ✅

HyCoSy - oba jajowodu drożne

Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium

Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
    "Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas
  • Kornelaa Debiutantka

Wysłany: 10 kwietnia, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec89 wrote:
    Właśnie siedzę pod kroplówką przed tym badaniem dziasiaj jest mój 9 dc
    Dzięki i powodzenia! Trzymam kciuki 😘

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ