Idzie jesień 🎃 gaz drożeje ↗️ dorwę chłopa, niech mnie grzeje 🔥🌡️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeezi wrote:U mnie zderzak do wymiany raczej, lakiernik może nie dać rady, poza tym uszkodzone też czujniki parkowania. Przez to pod pracą parkując tyłem mało nie walnęłam sama w płot, bo nie piszczało. 🤦♀️
W drugim aucie cały przód, łącznie z maską. Ale uderzenie nie było jakieś mocne, mnie troszkę odbiło tylko od fotela, ale ogólnie nic mi nie jest.Beezi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnett93 wrote:U mnie biel, nic się nie zmieniło. Pracuje w Niemczech, dzisiaj miałam rozmowę z kierownikiem, mówi, że oby więcej takich pracowników jak ja i mąż, chociaż jedna osoba nieświadomie się cieszy, że mi w tych staraniach nie wychodzi...
Ancalime, Anett93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeezi wrote:Anett, niby pewnie nieświadomie to powiedział, ale przykro na pewno 😥
Siesiepy, muszę wytrwać w pracy do 18, chociaż mam w lodówce już ciasto na pocieszenie i wypiłam mieszankę relaks, wypiję jeszcze ze 3 i może pomoże. 😅
Z plusów to szyjka nisko, śluz rozciągliwy, aż jestem ciekawa co na dzisiejszym owulaku wyjdzie. Ale ❤️ dopiero jutro, bo dzisiaj mąż ma wyjście z pracy, więc nie liczę na wiele jak wróci 😅 -
Mam wyniki prolaktyny. 522,30 mIU/l czyli 24,55 ng/ml.
Dalej podwyzszona, ale już mniej. Z tym że wyeliminowalam wszystkie czynniki prolaktynogenne. I pije już 3 miesiące niepokalanka który obniża prolaktynę.
Zbadam jeszcze raz za tydzień jakoś, akurat zanim do Endo pójdę.Madziq6, paprotka17, Beezi, Ancalime, Anett93 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5%
◾łagodna oligospermia
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
nick nieaktualnysiesiepy wrote:Mam wyniki prolaktyny. 522,30 mIU/l czyli 24,55 ng/ml.
Dalej podwyzszona, ale już mniej. Z tym że wyeliminowalam wszystkie czynniki prolaktynogenne. I pije już 3 miesiące niepokalanka który obniża prolaktynę.
Zbadam jeszcze raz za tydzień jakoś, akurat zanim do Endo pójdę. -
paprotka17 wrote:Czyli to bez leków? Ja się na prolaktynie nie znam. Co to czynniki?
Alkohol, niedostatek snu/nadmiar snu, seksy, drażnienie cycków i sutków, starałam się nie stresować i nie wkurzać.
I nie do końca bez leków bo niepokalanek też obniza prolaktynę jaki "naturalny lek". A biorę już ponad 3 miesiące na wyrównanie cykli, więc powinien zacząć powoli działać.
Edit: ale poprzednie badanie 2 tygodnie temu było, więc to raczej nie efekt brania niepokalanka a higieny badania :pWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2022, 18:09
paprotka17 lubi tę wiadomość
♀️29
mała tarczyca;
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5%
◾łagodna oligospermia
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
nick nieaktualnysiesiepy wrote:Alkohol, niedostatek snu/nadmiar snu, seksy, drażnienie cycków i sutków, starałam się nie stresować i nie wkurzać.
I nie do końca bez leków bo niepokalanek też obniza prolaktynę jaki "naturalny lek". A biorę już ponad 3 miesiące na wyrównanie cykli, więc powinien zacząć powoli działać.siesiepy lubi tę wiadomość
-
siesiepy wrote:Mam wyniki prolaktyny. 522,30 mIU/l czyli 24,55 ng/ml.
Zbadam jeszcze raz za tydzień jakoś, akurat zanim do Endo pójdę.
No to ładnie spadła, widać jak styl życia i odpowiednia higiena badania mega dużo dają. Jakie masz normy?siesiepy lubi tę wiadomość
-
JustNow wrote:Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia😘.
Poplakalam sobie juz w rekaw męża i po kątach. Bylam na zakupach i kupilam dwie ogromne i mega sodkie babeczki z kruszonką, likier karmelowy, cipsy, 2 testy facelle (bo trochę się jeszcze łudze ze jednak jutro nie będzie 🐒) no i podpaski 😖
To by nasz 12 cykl. Jak zaczynalismy starania to moje cykle miały po 35 dni od 3 cykli po lekach moje cylke są 26dniowe. A wiec to bedzie 13 cykl. Liczba 13 byla zawsze dla mnie szczęśliwa wiec może...
Paulina9408, Anett93 i NaszCud damy radę ❗
Namisa cudnie❗jak wszyscy trzymam kciuki za twój wymarzony prezent urodzinowy 🤞 dużo zdrowia.Anett93 lubi tę wiadomość
-
Namisa wrote:Jeju, no i nie ma tej mojej bety 😬 W ogóle to oni wklepuja te wyniki o tej godzinie do komputera czy mam się pogodzić z tym że już raczej dziś ich nie zobaczę?😅 Dostała któraś z was tak późno?
-
Ten dzisiejszy wynik to normy 102-496 (4,79ng/ml-23,312ng/ml)
Ten poprzedni z innego labu też takie normy.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
♂️ 33
◾HBA 70,5%
◾łagodna oligospermia
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
Ja jak robiłam wyniki w piątek w alabie to część wyników była tego samego dnia, a druga część w sobotę👰♀️🤵♂️💒 06.2021
Starania o pierwsze 👶 od 07.2022
👱♀️ 27
💊 fertilcare, metformina
AMH- 3,83ng/ml
SHBG- 107,9nmol/l
FSH- 7,08mlU/ml (4dc)
LH- 4,78mlU/ml (4dc)
Estradiol- 27pg/ml (4dc)
Testosteron- 0,573ng/ml
👱♂️ 28
💊 fertilman
brak badań na tą chwilę
od 10.2022 starania z żelem Conceive plus
03.12.2022 ⏸️🥹
beta hcg 70,500mlU/ml
5.12 beta 203,9mlU/ml przyrost 167% 😁
09.12 jest pęcherzyk w macicy 🥹
10.12 beta 1594,47mlU/ml przyrost 136,5% 😄
16.12 pęcherzyk z zalążkiem zarodka 😄
09.01 2,24cm dzidziutka 🥰 serduszko jak dzwon 🥹 rośniemy jak na drożdżach
31.01 prenatalne- niskie ryzyka, 6cm dzidzi, prawdopodobnie dziewczynka 🩷
06.02 wszystko dobrze, maluszek dzisiaj bardzo spokojny 😄
06.03 wszystko dobrze, ruchliwa dzidzia, nisko łożysko
-
Namisa wrote:Jeju, no i nie ma tej mojej bety 😬 W ogóle to oni wklepuja te wyniki o tej godzinie do komputera czy mam się pogodzić z tym że już raczej dziś ich nie zobaczę?😅 Dostała któraś z was tak późno?
Namisa, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Kofii wrote:Ja miałam kiedyś po 20.30 😁 w diagnostyce
To jeszcze nie tracę nadziei 😁 Mimo że jestem w pracy to odświeżam jak szalona co chwilę haha 😆 Pracownik na medal 🏅Emka06, paprotka17, siesiepy, Madziq6, Mart768, Beezi, Ancalime, Anett93 lubią tę wiadomość
-
Namisa lubi tę wiadomość
-
siesiepy wrote:Ten dzisiejszy wynik to normy 102-496 (4,79ng/ml-23,312ng/ml)
Ten poprzedni z innego labu też takie normy.
To już tak bardzo nieznacznie podniesiona jest. Myślę że już nie powinna robić szkody, ładnie sobie nad nią popracowałaś, dobra robota ♥️siesiepy lubi tę wiadomość
-
Namisa wrote:To jeszcze nie tracę nadziei 😁 Mimo że jestem w pracy to odświeżam jak szalona co chwilę haha 😆 Pracownik na medal 🏅
I odswiezaj, mają się pojawić na forum od razu jak je zobaczysz. 🤞🤞🤞🍀Namisa, Madziq6 lubią tę wiadomość
♀️29
mała tarczyca;
♂️ 33
◾HBA 70,5%
◾łagodna oligospermia
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?"