II kreseczki po @
-
Zadałam w innym temacie to pytanie, ale nie otrzymałam odpowiedzi.
Dziewczyny nie wiem, co mam o tym myśleć. Myślałam że @ przyszła 11 lipca. Wczoraj zrobiłam test ciążowy (bo przyszła paczka) ot tak sobie i była blada kreska, dzisiaj już troszeczkę mocniejsza ale nadal blada. Oceńcie same http://www.fotoszok.pl/show.php/1647102_imag0164.jpg.html
Miała, któraś z Was tak? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
colormania ja miałam tak: w terminie spodziewanej @ miałam trzy dni czerwonego plamienia, test ciążowy wyszedł pozytywny, mimo ledwie widocznej drugiej kreski, zrobiłam kolejne testy i już kreski były grubsze, tydzień później byłam u lekarza i potwierdził ciążę.Mama najcudowniejszych skarbów
-
W galerii wykresów ciążowych jest taki wykres dziewczyny 28 letniej z nadwagą (chyba więcej cech szczególnych nie było podanych, po zaznaczeniu tych dwóch kryteriów łatwo go wyszukać), gdzie dziewczyna normalnie zaznaczyła początek nowego okresu, chyba czterodniową @ (krwawienie lekkie - średnie), a parę dni później zrobiła test ciążowy i wyszedł pozytywny.
Konwalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLissa wrote:No ja widze jesli to ta lewa kreska to dosc wyrazna ale zdjecie zrobilas okropnej jakosci.
Tak jak dziwczyny podpowiadaja najlepiej zrobic badanie krwi pozdrawiam
Kochana wszystko jest mozliwe ale najlepiej idz na bete. -
Dziękuję Dziewczyny za wszystkie odpowiedzi Tak więc wczoraj dzwoniłam do ginki i powiedziała mi, że po poronieniu jest jeszcze podwyższony poziom hcg i liczy się czy z dnia na dzień intensywnieją czy słabną. Wczoraj była już słabsza niż w czwartek a dzisiaj w ogóle już nie ma
-
kobietki to jest mozliwe krwawienie i ciaza? hm...ja w tym cyklu tak mialam..dwa dni miesiaczka a potem tyklo plamienie i to bbbaaarrddzzzo delikatne..niewiem czy jest sens robic test,mialam taka wredna pierwszy raz krotka...a do tego mam caly czas szyjke wysoko..co o tym sadzicie? prosze o rade
-