X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne II kreseczki po @
Odpowiedz

II kreseczki po @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • colormania Znajoma

Wysłany: 19 lipca 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadałam w innym temacie to pytanie, ale nie otrzymałam odpowiedzi.
    Dziewczyny nie wiem, co mam o tym myśleć. Myślałam że @ przyszła 11 lipca. Wczoraj zrobiłam test ciążowy (bo przyszła paczka) ot tak sobie i była blada kreska, dzisiaj już troszeczkę mocniejsza ale nadal blada. Oceńcie same http://www.fotoszok.pl/show.php/1647102_imag0164.jpg.html

Miała, któraś z Was tak?

2b6d5d935c92dfb214c36d3ba0d8e9de.png
    [*] 14.08.2013 (5 tc)
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli nie wierzysz testom to zrób badanie z krwi będzie wszystko jasne

Ja na tym zdjęciu widzę tylko zamazane pole :( może jakość kiepska po prostu pozdrawiam

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana idz na bete... na tescie nie widze nic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamazane troche jest zdjęcie i nic nie widać, dziewczyny mają racej idź na badanie krwi i wszystko bedzie jasne, albo poczekaj pare dni z testem i zrób ponownie,

• Lissa Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja widze jesli to ta lewa kreska to dosc wyrazna ale zdjecie zrobilas okropnej jakosci.
    Tak jak dziwczyny podpowiadaja najlepiej zrobic badanie krwi :-) pozdrawiam

atdci09k18tcna0b.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    colormania ja miałam tak: w terminie spodziewanej @ miałam trzy dni czerwonego plamienia, test ciążowy wyszedł pozytywny, mimo ledwie widocznej drugiej kreski, zrobiłam kolejne testy i już kreski były grubsze, tydzień później byłam u lekarza i potwierdził ciążę.

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • XYZ Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W galerii wykresów ciążowych jest taki wykres dziewczyny 28 letniej z nadwagą (chyba więcej cech szczególnych nie było podanych, po zaznaczeniu tych dwóch kryteriów łatwo go wyszukać), gdzie dziewczyna normalnie zaznaczyła początek nowego okresu, chyba czterodniową @ (krwawienie lekkie - średnie), a parę dni później zrobiła test ciążowy i wyszedł pozytywny.

Konwalia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa wrote:
    No ja widze jesli to ta lewa kreska to dosc wyrazna ale zdjecie zrobilas okropnej jakosci.
    Tak jak dziwczyny podpowiadaja najlepiej zrobic badanie krwi :-) pozdrawiam
    mowisz o tej kresce tak bardzo z lewej takiej ciemniej? jesli tak to to nie jest kreska na tescie tylko mniejsce gdzie byl barwnik i to sa jego resztki.

Kochana wszystko jest mozliwe ale najlepiej idz na bete.

• Konwalia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na nowe wieści ;)

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • colormania Znajoma

Wysłany: 20 lipca 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Dziewczyny za wszystkie odpowiedzi :) Tak więc wczoraj dzwoniłam do ginki i powiedziała mi, że po poronieniu jest jeszcze podwyższony poziom hcg i liczy się czy z dnia na dzień intensywnieją czy słabną. Wczoraj była już słabsza niż w czwartek a dzisiaj w ogóle już nie ma :(

2b6d5d935c92dfb214c36d3ba0d8e9de.png
    [*] 14.08.2013 (5 tc)
  • rybka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobietki to jest mozliwe krwawienie i ciaza? hm...ja w tym cyklu tak mialam..dwa dni miesiaczka a potem tyklo plamienie i to bbbaaarrddzzzo delikatne..niewiem czy jest sens robic test,mialam taka wredna pierwszy raz krotka...a do tego mam caly czas szyjke wysoko..co o tym sadzicie? prosze o rade ;-)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka nie moze byc obfita miesiaczka w trakcie ciazy-owszem skapa tak-zdarza sie ale nie obfita ...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje za odpowiedz...nieliczylam teraz na dwie kreski ale zmylila mnie ta szyjka...jeszcze raz dziekuje!!!!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ