Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Infekcja?
Odpowiedz

Infekcja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Małpa99 Debiutantka

Wysłany: 9 sierpnia 2019, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam problem. 😑 Od kilku miesięcy mam dziwną wydzielinę z pochwy, jest zielonkawa/żółtawa, bardzo gęsta i zwarta (nie lejąca się i nie lepka). Oprócz tego nie mam żadnych innych dolegliwości typu ból, pieczenie, swędzenie. Jednak nie daje mi spokoju to co się dzieje, zwłaszcza że staram się o dziecko i boję się, że przez to mi nie wychodzi. Byłam w maju u ginekologa, potwierdził, że wszystko wygląda w porządku, awaryjnie przepisał gynazol (na infekcję grzybiczą). Jutro znów się wybieram na wizytę, co myślicie, żeby zasugerować lekarzowi? Badanie biocenozy pochwy? Posiew? Coś jeszcze innego? 😑

• Angela Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2019, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedz że masz dziwne objawy i że chcesz zrobić posiew, nie powinien odmówić tym bardziej że starasz się o dziecko.
    U mnie było odwrotnie, nie miałam żadnych objawów a bakterie były. Polecam serie provag pomogła mi wyleczyć te bakterie a i przed wizytą nie używaj żadnych płynów do higieny intymnej tylko sama wodę.

27l
    02.2019 Sono Hsg - jajowody drożne
    O2.2019 IUI nieudana
    07.2019 Histeroskopia-usuniecie polipa endometrialnego
    06.08.19 2IUI
    09.2019 3IUI
    Macica dwurożna lub lukowata?
    AMH -0.92

Mała ilość plemnikow i morfologia 1%
  • Małpa99 Debiutantka

Wysłany: 9 sierpnia 2019, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki bardzo za pomoc, tak zrobię 😉

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ