Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Interpretacja objawów
Odpowiedz

Interpretacja objawów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Dziś obecnie mam 27dc. Do ❤️ doszło w 11dc. 19dc rano miałam mdłości i wymiotowalam na zapach z lodówki. (w pierwszej ciąży też zwymiotowalam około 20dc). Dziś czuję się typowo okresowo. Ale inaczej niż zawsze. Jestem zmęczona, mam zawroty głowy. Test dziś był negatywny. Któraś z Was miała pod o ne objawy i zaszła w ciążę? Pomozcie

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie za wcześnie robisz testy ciążowe, wstrzymaj się do dnia spodziewanej miesiączki :).

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ