X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Intymne pytanie
Odpowiedz

Intymne pytanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NowaJa Nowa

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem nowa mało doświadczona . Zaszłam w ciążę ale podczas <3 czuję ból i chce w inny sposób mojemu partnerowi dogodzić . I moje pytanie w jaki sposób i jak wy to robicie ?

• vanessa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To raczej pytanie do ciężarnych a nie niepłodnych i dopiero starających się.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiesz :) wujek google prawdę Ci powie jeśli sama nie masz pomysłów jak inaczej niż waginą zaspokoić męża :) ja kilka pomysłów mam :)

vanessa, momo1009, Kitty, gosiunia lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • An Przyjaciółka

Wysłany: 7 lipca 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaak są też specjalne strony i filmy "instruktażowe";) m.in. w internecie. Mam nadzieję, że NowaJa jest pełnoletnia! :)

Another lubi tę wiadomość

2014 - 2x biochem, laparoskopia- mięśniak, endo
    2015 - poronienie 10tc. ANA
    2016 - laparoskopia - c.pozamaciczna - usunięcie jajowodu
    Być człowiekiem znaczy: każdego dnia starać się być lepszym. F. Dessauer
    fdd2a35a67.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NowaJa dziwne pytanie- naprawde....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 22:56

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam jeśli kogoś urażę, nie taki jest mój zamiar, ale czytając tak postawione pytanie, oczyma wyobraźni widzę jakiegoś niewyżytego nastolatka próbującego namówić nas na zwierzenia, które z tematyką samych starań mają niewiele wspólnego... Nie twierdzę, że tak jest, ale takie trochę sprawia wrażenie ;).
    Może gdybyś dała się nam wcześniej poznać jako staraczka, wyglądałoby to bardziej wiarygodnie :). W każdym razie powodzenia :)

Gosiacu, Another, Sana, vincaminor, Katarzyna87, Zima, Ania_XxX, Anoolka, gosiunia, Truskaffeczka, Bluberry lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 dokładnie to samo sobie pomyślałam czytając to pytanie :( tylko zamiast nastolatka miałam kogoś innego ( gorszego ) na myśli :(

momo1009 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie to tez jakas zmyłka... akurat www.google.pl

• Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Przepraszam jeśli kogoś urażę, nie taki jest mój zamiar, ale czytając tak postawione pytanie, oczyma wyobraźni widzę jakiegoś niewyżytego nastolatka próbującego namówić nas na zwierzenia, które z tematyką samych starań mają niewiele wspólnego... Nie twierdzę, że tak jest, ale takie trochę sprawia wrażenie ;).
    Może gdybyś dała się nam wcześniej poznać jako staraczka, wyglądałoby to bardziej wiarygodnie :). W każdym razie powodzenia :)
    Dokładnie zgodzę się z koleżanką ;D dodatkowo każdy ma jakąś tam wyobraźnię więc pomyśl co twój partner lubi i tyle... :p albo tak jak pisały koleżanki wyżej filmy instruktażowe ;D chociaż mam wątpliwości co do twojego wieku i wgl. ;P

momo1009 lubi tę wiadomość

plemnik.gif
    20121110570117.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ