Intymne pytanie
-
Taaak są też specjalne strony i filmy "instruktażowe" m.in. w internecie. Mam nadzieję, że NowaJa jest pełnoletnia!
Another lubi tę wiadomość
-
Przepraszam jeśli kogoś urażę, nie taki jest mój zamiar, ale czytając tak postawione pytanie, oczyma wyobraźni widzę jakiegoś niewyżytego nastolatka próbującego namówić nas na zwierzenia, które z tematyką samych starań mają niewiele wspólnego... Nie twierdzę, że tak jest, ale takie trochę sprawia wrażenie .
Może gdybyś dała się nam wcześniej poznać jako staraczka, wyglądałoby to bardziej wiarygodnie . W każdym razie powodzeniaGosiacu, Another, Sana, vincaminor, Katarzyna87, Zima, Ania_XxX, Anoolka, gosiunia, Truskaffeczka, Bluberry lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
momo1009 wrote:Przepraszam jeśli kogoś urażę, nie taki jest mój zamiar, ale czytając tak postawione pytanie, oczyma wyobraźni widzę jakiegoś niewyżytego nastolatka próbującego namówić nas na zwierzenia, które z tematyką samych starań mają niewiele wspólnego... Nie twierdzę, że tak jest, ale takie trochę sprawia wrażenie .
Może gdybyś dała się nam wcześniej poznać jako staraczka, wyglądałoby to bardziej wiarygodnie . W każdym razie powodzeniamomo1009 lubi tę wiadomość
-