X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kiedy ciąża po konizacji szyjki macicy
Odpowiedz

Kiedy ciąża po konizacji szyjki macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Idealia Nowa

Wysłany: 7 lipca 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Jestem po łyżeczkowaniu, 10 tc i konizacji szyjki macicy metodą leep loop ( hsil-cin3). Nie mam dzieci ( chcę mieć).
    Czy jest tu któraś z Was, nieródka, która miała taki zabieg jak ja?
    Moja gin powiedziała, że w ciążę można zajść już po 2 miesiącach od zabiegu.
    Choć moje pytanie jest czy nie lepiej odczekać aż organizm dojdzie do siebie, po rewolucji hormonalnej i dopiero po jakimś pół roku-roku dzidziuś? Czy lepiej zajść szybciej w ciążę puki nie ma nawrotów. Jak u Was to wyglądało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2018, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey ja miałam cin2 i elektroresekcje.Gin też mówił,że możemy się starać po dwóch miesiącach

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ