Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Kiedy ciąża po konizacji szyjki macicy
Odpowiedz

Kiedy ciąża po konizacji szyjki macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Idealia Nowa

Wysłany: 7 lipca 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Jestem po łyżeczkowaniu, 10 tc i konizacji szyjki macicy metodą leep loop ( hsil-cin3). Nie mam dzieci ( chcę mieć).
    Czy jest tu któraś z Was, nieródka, która miała taki zabieg jak ja?
    Moja gin powiedziała, że w ciążę można zajść już po 2 miesiącach od zabiegu.
    Choć moje pytanie jest czy nie lepiej odczekać aż organizm dojdzie do siebie, po rewolucji hormonalnej i dopiero po jakimś pół roku-roku dzidziuś? Czy lepiej zajść szybciej w ciążę puki nie ma nawrotów. Jak u Was to wyglądało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2018, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey ja miałam cin2 i elektroresekcje.Gin też mówił,że możemy się starać po dwóch miesiącach

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ