Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kiedy ciąża po konizacji szyjki macicy
Odpowiedz

Kiedy ciąża po konizacji szyjki macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Idealia Nowa

Wysłany: 7 lipca 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Jestem po łyżeczkowaniu, 10 tc i konizacji szyjki macicy metodą leep loop ( hsil-cin3). Nie mam dzieci ( chcę mieć).
    Czy jest tu któraś z Was, nieródka, która miała taki zabieg jak ja?
    Moja gin powiedziała, że w ciążę można zajść już po 2 miesiącach od zabiegu.
    Choć moje pytanie jest czy nie lepiej odczekać aż organizm dojdzie do siebie, po rewolucji hormonalnej i dopiero po jakimś pół roku-roku dzidziuś? Czy lepiej zajść szybciej w ciążę puki nie ma nawrotów. Jak u Was to wyglądało?

• Kasionek Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey ja miałam cin2 i elektroresekcje.Gin też mówił,że możemy się starać po dwóch miesiącach

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ