Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne kłucie w okolicy wzgórka , pomocy !!
Odpowiedz

kłucie w okolicy wzgórka , pomocy !!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam , dzisiaj pojawiło mi się kłucie podbrzusza az do wzgorka, boli jak kaszle albo jak chodzę, do tego pojawiły się białe grudki dość dużo wokol brodawek? mogę wyslac zdjecie, niestety nie ma mojegi gin , a sie niepokoje,

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ktorym ty jestes dniu cyklu?

• patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bylam z tym u innego gina i stwerdzil problemy z pecherzem , nic nie mowil o ciazy takze sie raczej nie udalo :(( albo jeszcze to za wczesnie..

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patus1992 wrote:
    bylam z tym u innego gina i stwerdzil problemy z pecherzem , nic nie mowil o ciazy takze sie raczej nie udalo :(( albo jeszcze to za wczesnie..
    Wylecz najpierw pecherz..niby nic a jednak moze poznije dac mocniej o sobie znac .. ja musialam byc na antybiotykach włąsnie przez pecherz

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patus1992 wrote:
    Widzisz a wczoraj pisalysmy Ci na innym wątku że to pęcherz....skoro krew w moczu

Manieczka86 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ