Kraków ginekolog
-
Czy ktoś poleci jakiegoś giną w Krakowie?
Do tej pory chodziłam prywatnie, ale nie dość że słono placilam to moja gin nie zleciła wielu badań po poronieniu po 4 miesiącu. Mam teraz wykupiana opiekę med w L u x med. Czy ktoś leczył się i poleca jakiegoś lekarza? -
Jadhira wrote:Czy ktoś poleci jakiegoś giną w Krakowie?
Do tej pory chodziłam prywatnie, ale nie dość że słono placilam to moja gin nie zleciła wielu badań po poronieniu po 4 miesiącu. Mam teraz wykupiana opiekę med w L u x med. Czy ktoś leczył się i poleca jakiegoś lekarza?
w lux-med pracuje chyba dr Gołąbek, on pracuje również w szpitalu na Ujastku, znajomej prowadził ciąże no i opiekował sie nią juz na Ujastku, moja znajoma jest dość wymagająca, więc może warto się udać do niego
-
nick nieaktualny
-
a ja polecam dr Anne Wójtowicz, pracuje na Kopernika a prywatnie przyjmuje na Krowoderskiej. Wizyta z usg kosztuje 150, bez usg 100.25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Nona właśnie pieresza ciążę prowadziła mi Kula Prykan. I generalnie wielele wyjaśniła moich wątpliwości dotyczących poronienia. Sformułowania typu endometrium, progesteron itp na wizytach nie miały miejsca. Czytam że dziewczyny dostają jakieś leki a ja nic
-
Drzwiona wrote:a ja polecam dr Anne Wójtowicz, pracuje na Kopernika a prywatnie przyjmuje na Krowoderskiej. Wizyta z usg kosztuje 150, bez usg 100.
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. - - 6t6d -