WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kraków ginekolog
Odpowiedz

Kraków ginekolog

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jadhira Koleżanka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś poleci jakiegoś giną w Krakowie?
    Do tej pory chodziłam prywatnie, ale nie dość że słono placilam to moja gin nie zleciła wielu badań po poronieniu po 4 miesiącu. Mam teraz wykupiana opiekę med w L u x med. Czy ktoś leczył się i poleca jakiegoś lekarza?

Aniołek Kubuś 30.01.2014 (*) 16tc
    8p3ovfxm0l2ycqvt.png
  • Vesna Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadhira wrote:
    Czy ktoś poleci jakiegoś giną w Krakowie?
    Do tej pory chodziłam prywatnie, ale nie dość że słono placilam to moja gin nie zleciła wielu badań po poronieniu po 4 miesiącu. Mam teraz wykupiana opiekę med w L u x med. Czy ktoś leczył się i poleca jakiegoś lekarza?

w lux-med pracuje chyba dr Gołąbek, on pracuje również w szpitalu na Ujastku, znajomej prowadził ciąże no i opiekował sie nią juz na Ujastku, moja znajoma jest dość wymagająca, więc może warto się udać do niego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:52

• Drzwiona Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja polecam dr Anne Wójtowicz, pracuje na Kopernika a prywatnie przyjmuje na Krowoderskiej. Wizyta z usg kosztuje 150, bez usg 100.

25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid <3
    <3 mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
    <3 mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
    Św. Dominiku czuwaj nad nami...
  • Jadhira Koleżanka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona właśnie pieresza ciążę prowadziła mi Kula Prykan. I generalnie wielele wyjaśniła moich wątpliwości dotyczących poronienia. Sformułowania typu endometrium, progesteron itp na wizytach nie miały miejsca. Czytam że dziewczyny dostają jakieś leki a ja nic

Aniołek Kubuś 30.01.2014 (*) 16tc
    8p3ovfxm0l2ycqvt.png
  • muamua Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drzwiona wrote:
    a ja polecam dr Anne Wójtowicz, pracuje na Kopernika a prywatnie przyjmuje na Krowoderskiej. Wizyta z usg kosztuje 150, bez usg 100.
    A można się do niej umówić na Kopernika?

ganns65g873vd173.png
    23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
    14.04. - <3 - 6t6d
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ