X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Krwawienie po stosunku, a dni płodne.
Odpowiedz

Krwawienie po stosunku, a dni płodne.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2017, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) Chciałabym zapytać, czy któraś z Was podczas dni płodnych po stosunku miała krwawienie żywą krwią?

Jestem w pierwszym cyklu po operacji usunięcia endometriozy z blizny po cc. Na wizycie u gin. miałam robione usg i wszystko od środka jest dobrze (miałam cięte tylko powłoki skórne).
    Po stosunku jednak zauważyłam krwawienie żywą krwią. Przypuszczam, że są to moje dni płodne (15dc - wczoraj), a przeważnie owulacja występowała ok. (max) 18dc. teraz owulacja mogła się przesunąć przez zabieg.
    Nie odczuwam bólu po stosunku, ale mam wrażnie jakbym miała za chwilkę dostać @ i tak już drugi dzień.
    Nadżerka, guzy, mięśniaki, a nawet suchość w środku itp. odpadają.
    Niestety do ginekologa nie mam możliwość wybrać się teraz, a przypuszczam, że i tak za dużo mi nie powie ze względu na to, że krwawienie było jednorazowe wczoraj, a dziś jest już ok.

• Sarrrra Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam trzykrotnie krwawienie po stosunku ale w fazie luteranej w okolicach od 7 do 12 dni po owu.

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie sądząc po śluzie to dni płodne. Bardziej zaniepokoiło mnie, że jest to świeza krew niż np. Brązowe plamienia..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ