X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Która z was miała taką sytuację?
Odpowiedz

Która z was miała taką sytuację?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Współżylam z narzeczonym w dni płodne. Skończył we mnie. Mój cykl trwa 28dni. Dzis jest 31dc brak @ i test negatywny. Boli mnie podbrzusze jak na @, mam uczucie mokrości cały czas, latam do wc srednio 10-15 razy dziennie bo ciśnie na pęcherz, w dzien czuje sie zmeczona i senna a w nocy natomiast nie moge zasnac i wstaje o 7 rano co zwykle spalam do 11.. Bolą mnie sutki i na piersiach widac żyłki. Wczoraj bolała mnie glowa, co chwila zmienia mi sie humor. Tydzien temu w poniedzialek puscila mi sie krew z nosa. W pierwszy dzien lalo sie najwięcej a przez kolejne 5 dni coraz mniej (tak jak okres). Troche mnie to rozśmieszyło że teraz leje mi sie z nosa zamiast z dołu :D (nie wiem czy ta krew z nosa ma jakiś sens w tym wszystkim).
    Jesli bylabym w ciąży to byłby mój 5-6 tydzień ( liczac od 1 dnia ostatniej @) zrobilam juz chyba z 5 testów od 27dc - wszystkie negatywne. Czy moze być jeszcze za wcześnie na pozytywny test? Czy wykluczyć ciążę a brak @ tłumaczyć stresem?

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób betę będziesz pewna na 100%.
    Pewnie że stres może opóźnić @

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, zrób betę. JA też miałam tak, że biegałam z pęcherzem co 15 minut a okaząło się, że mam jakieś bezbolesne zakażenie. Oprócz tego spałam itd. No i brak okresu. Miałam nadzieję, że to ciąża, a okazało się, że nawet owulacji nie miałam ;/ Test ciążowy wyszedł pozytywnie po 13 dni od owulacji( wcześniejsze były negatywne). Dzień wcześniej byłam u gin i nic nie widziała na USG. Dzień po pozytywnym teście poszłam zrobić betę, która potwierdziła.

• theagnes87 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam tak w zeszłym cyklu,
    okazało się że owulacja opóźniła mi isę o 2 tygodnie i tym samym mój cykl trwał 47 dni...
    Tez testy wychodziły negatywne...w 31 dc jak u Ciebie testy by juz wskazywały ciązę...

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ