X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Która zaszła w ciążę po laporoskopii?
Odpowiedz

Która zaszła w ciążę po laporoskopii?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki, która z Was zaszła w ciażę po laparoskopii jajnikow z powodu PCO? w ktorym miesiacu? ze wspomagaczami? jakimi ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt a nikt ? Obudzcie w człowieku nadzieje ;)

• rah Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Użyj lupki :) ciagle zakładane sa te same tematy i dziewczyny pewnie nie chcą po raz 15 w ciagu miesiąca pisać tego samego ;)

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • mar Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie;)
    Takie pytania lepiej zadawaj na fioletowej stronie, zakładka "w ciąży" tam są kobiety które już zaszły atutaj zazwyczaj ssą takie co się starają ;)

Blondik lubi tę wiadomość

• kat Nowa

Wysłany: 8 marca 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Ja zaszłam w ciaze po laparoskopii z powodu torbieli jajnika.
    Zaszlam w 2 cyklu po laparoskopii.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaszlam tez w drugim cyklu ale nie po laparo tylko operacji usuniecia jajnika i jajowodu, twoje pytanie kierowala bym na poronienia bo tam jest duzo dziewczyn po laparo ktore pisza iz udalo sie zajsc zycze powodzenia

• olka30 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 cykl po laparoskopii udany.. Usunięcie torbieli endometrialnych..

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ