Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lubrykanty, żele i inne poślizgi
Odpowiedz

Lubrykanty, żele i inne poślizgi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakładam ten temat, bo w sumie nie widziałam żadnego podobnego. Mam do Was pytanie. Wiem, że wszelkiego rodzaju lubrykanty typu: durex, unimil itp. mogą wpływać na ruchliwość plemników. A czy żel intymny FEMINUM też ma takie działanie? My właśnie taki stosujemy i mam nadzieję, ze nie wpływa on na jakość plemników.

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem ale jest wątek o żelu conceive plus a on ma dobry wpływ na plemniki tzn nie zabija ich... Poczytaj sobie może też pisali tam o Twoim zelu https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/conceive-plus-zel-lubrykant,1597.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 15:48

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • myshka84 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feminum nie ma działania plemnikobójczego.
    pozdrawiam :)

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ