X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luteina po owulacji
Odpowiedz

Luteina po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Joasiaxjot Koleżanka

Wysłany: 7 lipca 2020, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) od ponad dwóch lat staram się o drugie maleństwo. Z córeczką zaszlam w sumie w pierwszym cyklu, jestem po dwóch stwierdzonych pronieniach, ale moim zdaniem (znam swoje cialo) było ich więcej...
    Teraz jestem po owulacji 5 dni,była ona 02.07 . Czy mogę zacząć brać luteine podjęzykową,gdyby okazało się, że jest fasolka, żeby podtrzymać? Czy lepiej poczekać do okresu i wtedy lekarz?

4996edb4690b30d92f18067a8debd9a2.png

07.02.2016 👧🏼 Milenka
    14.08.2020 ⏸💚
    XX.04.2021 👶
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ