X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majóweczki 2014 :)
Odpowiedz

Majóweczki 2014 :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zasadzie ja jeszcze nie wiem którego dnia bede testowała w maju ale postanowiłam zacząć ten wątek :) Czekam na @ od wczoraj i na rozpoczęcie nowego cyklu.
    Mam nadzieje, że maj okaże sie być dla nas przychylny i szcześliwy :)

Zapraszam kobitki :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/majowe-fasolki-majowe-groszki-majowe-testowanie,2603.html

ten watek juz jest....

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok spoko nie zauwazylam...

klz9io4pkfldzhbc.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ