X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Miovela

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kiko Nowa

Wysłany: 1 marca 2021, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Czy miovele trzeba brać pod nadzorem lekarza? Czy mogę ją kupić i zacząć przyjmować? Byłam na wizycie, okazało się że mam policystyczne jajniki. Ale bardzo chcielibyśmy mieć dziecko. Mam już dwójkę. U mnie problem typowo z owulacja, okres mam regularnie. Będę wdzięczna za odpowiedzi.🙃

• abrakadabra Autorytet

Wysłany: 1 marca 2021, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2024, 15:20

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵
  • Kiko Nowa

Wysłany: 1 marca 2021, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz napisać jakie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ