mocz do testu
-
Hej Wam,
jestem 13 dni po inseminacji domacicznej i dziś zrobiłam test a raczej 3 testy. Tylko problem w tym ze rano oddałam mocz i stał sobie w łazience a test zrobiłam jak przyjechałam z zakupów gdzieś po 4 godzinach. NA JEDNYM (najbardziej czułym ) wyszła kreska- bardzo bardzo blada. Na pozostałych dwóch jeszcze bladsze ze już nie wiem czy nie zwariowałam- moze to jakieś przebicie. CO sądzicie, czy jak mocz stoi to mogłaby zajsc jakaś reakcja. MOJE STRANIA TRWAJĄ 2 L ATA, TERAZ TO JESTEM PEŁNA NADZIEJI! OCZYWIŚCIE JUTRO ZROBIĘ TEST NA ŚWIEŻOPerła -
Wydaje mi się że nie ma znaczenia ja np robiłam tak że robiłam jeden test i jak wyszedł wątpliwy to szłam do Rossmanna (mam pod blokiem) po drugi innej firmy i w tej samej próbę go moczylam ale nigdy 4 godziny po może jakieś 30 minut... Bądź pełna nadziei ja zawsze uważam że nadzieja jest czymś najpiękniejszym wolę myśleć że jest dobrze nic się martwićAkceptacja!
-
RANO ROBIŁAM JESZCZE 2 TESTY I ZNÓW TAKIE KRESKI WYCHODZĄCE PO 3-5 MINUTACH ZE NIE WIEDZIAŁAM CZY TO CIEŃ, PRZEBARWIENIE CZY ZWIDY I POSZŁAM NA KREW
A jednak udało się!!!
moja hcg to 21,49 U/l
progesteron 139,9 nmol\l
Dziś jest 28 dc. CZy wynik jest ok bo si martwię. Jestem po inseminacji i były 3 pęcherzyki odpowiedniej wielkości. Może być niespodzianka.Perła -
nick nieaktualnyPerła1313 wrote:RANO ROBIŁAM JESZCZE 2 TESTY I ZNÓW TAKIE KRESKI WYCHODZĄCE PO 3-5 MINUTACH ZE NIE WIEDZIAŁAM CZY TO CIEŃ, PRZEBARWIENIE CZY ZWIDY I POSZŁAM NA KREW
A jednak udało się!!!
moja hcg to 21,49 U/l
progesteron 139,9 nmol\l
Dziś jest 28 dc. CZy wynik jest ok bo si martwię. Jestem po inseminacji i były 3 pęcherzyki odpowiedniej wielkości. Może być niespodzianka.
Gratuluje!❤
Normalnie wysyp ciąz! -