X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne mocz do testu
Odpowiedz

mocz do testu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Perła1313 Nowa

Wysłany: 8 lipca 2018, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam,

jestem 13 dni po inseminacji domacicznej i dziś zrobiłam test a raczej 3 testy. Tylko problem w tym ze rano oddałam mocz i stał sobie w łazience a test zrobiłam jak przyjechałam z zakupów gdzieś po 4 godzinach. NA JEDNYM (najbardziej czułym ) wyszła kreska- bardzo bardzo blada. Na pozostałych dwóch jeszcze bladsze ze już nie wiem czy nie zwariowałam- moze to jakieś przebicie. CO sądzicie, czy jak mocz stoi to mogłaby zajsc jakaś reakcja. MOJE STRANIA TRWAJĄ 2 L ATA, TERAZ TO JESTEM PEŁNA NADZIEJI! OCZYWIŚCIE JUTRO ZROBIĘ TEST NA ŚWIEŻO

Perła
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rob teraz, tylko zeby od ostatniego siusiania nie bylo mniej niz 2h.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Perła1313 Nowa

Wysłany: 8 lipca 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobię za jakiś czas bo nie prześpię nocy.Jakie to są emocje

Perła
  • KAL Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się że nie ma znaczenia ja np robiłam tak że robiłam jeden test i jak wyszedł wątpliwy to szłam do Rossmanna (mam pod blokiem) po drugi innej firmy i w tej samej próbę go moczylam :D ale nigdy 4 godziny po może jakieś 30 minut... Bądź pełna nadziei ja zawsze uważam że nadzieja jest czymś najpiękniejszym wolę myśleć że jest dobrze nic się martwić :)

Akceptacja!
  • Perła1313 Nowa

Wysłany: 9 lipca 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RANO ROBIŁAM JESZCZE 2 TESTY I ZNÓW TAKIE KRESKI WYCHODZĄCE PO 3-5 MINUTACH ZE NIE WIEDZIAŁAM CZY TO CIEŃ, PRZEBARWIENIE CZY ZWIDY I POSZŁAM NA KREW

A jednak udało się!!!
    moja hcg to 21,49 U/l
    progesteron 139,9 nmol\l

Dziś jest 28 dc. CZy wynik jest ok bo si martwię. Jestem po inseminacji i były 3 pęcherzyki odpowiedniej wielkości. Może być niespodzianka.

Perła
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2018, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perła1313 wrote:
    RANO ROBIŁAM JESZCZE 2 TESTY I ZNÓW TAKIE KRESKI WYCHODZĄCE PO 3-5 MINUTACH ZE NIE WIEDZIAŁAM CZY TO CIEŃ, PRZEBARWIENIE CZY ZWIDY I POSZŁAM NA KREW

A jednak udało się!!!
    moja hcg to 21,49 U/l
    progesteron 139,9 nmol\l

Dziś jest 28 dc. CZy wynik jest ok bo si martwię. Jestem po inseminacji i były 3 pęcherzyki odpowiedniej wielkości. Może być niespodzianka.
    Powtorz po 48 godzinach. Musi byc 2razy wyższa od tego wyniku.
    Gratuluje!❤
    Normalnie wysyp ciąz!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ