SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Monitoring pcos
Odpowiedz

Monitoring pcos

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kamila0530 Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia 2020, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hej, czy po monitoringu, na którym stwierdzono brak owulacji lub niepękające pecherzyki od razu dostaliście leki na stymulację np. Clo? Czy musialyscie próbować jeszcze pare cykli bez?

• SylwiaG Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2020, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zależy od lekarza i tego co masz stwierdzone. Ja przy pcos miałam jeden monitoring, teraz mam zaktualizować wyniki hormonów i będę zaczynać stymulację z clo, ale ja obserwuje swój cykl od ponad roku i wiem że nie mam owulacji. Mój lekarz mówił że powinno się robić co najmniej trzy cykle z monitoringiem i po tym można zacząć stymulację. Jeden cykl w roku może być bezowulacyjny dlatego potrzebne jest więcej.

💔19.12.24 👼 Maksymilian 23 tydzień, niewydolność szyjki+pprom+zapalenie błony płodowych.
    💔05.04.25 cb
    💔07.08.25 cb
    ⏸️14.09.25 🌈
    😍15.09.25 beta 164
    😍17.09.25 beta 281
    💚25.09.25 pęcherzyk ciążowy 5w2 ❌ torbiel 8cm na jajniku, serduszka jeszcze nie widać
    💚30.09.25 jest ❤️ i torbiel 7,5cm - maleje 😍🤩
    💚 28.10 mamy 3,32 cm maluszka, torbiel 3,5cm😍
    13.11 prenatalne ryzyka niskie🍀, wysokie ryzyko preeklampsji - włączamy acard + zakładamy szew na szyjkę

Eutyrox + utrogestan +acard
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ