SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › nadzieja na szybkie zajscie w ciaze po odstawieniu od piersi
Odpowiedz

nadzieja na szybkie zajscie w ciaze po odstawieniu od piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niunka87 Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2018, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc
    Jestem szczesliwa mama 2.5 letniego Synka. Mam Pcos i staralismy sie o Synka 6 lat. Teraz od ponad dwoch lat staramy sie o drugie Malenstwo ale nadal nic. wiem ze podczas karmienia szanse sa mniejsze. Synek jest juz duzy i jestesmy na etapie odstawiania od piersi i nadzieji, ze szybko zajde w ciaze.
    Jest moze ktos ze mna?
    a moze tez powiecie prosze ile czasu zajelo Wam zajscie w ciaze po odstawieniu od piersi?
    Dzieki
    Pozdrawiam :)

Szczesliwa mama 2015 :)
    staramy sie o drugie
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ