X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niski estradiol - jak szybko podnieść poziom
Odpowiedz

Niski estradiol - jak szybko podnieść poziom

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katja___ Koleżanka

Wysłany: 19 czerwca 2020, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dziś badałam estradiol - 3 dc., norma 21-224, a mój wynik.. 16. Czyli tragedia. Miesiąc temu w obrazie na usg wyszły PCOS i małe endometrium w okresie owulacji - 6,5mm. Pytanie, czym podnieść estradiol? Gin. pewnie przepisze Estrofem, czy macie doświadczenie ile go trzeba zazywac i w jakich dawkach, żeby podnieść poziom i bezpiecznie się starać? Jeden cykl, dwa? W jakich brałyście dawkach? Gin. dopiero za tydzień, więc ten cykl będzie na straty :((( Będę wdzięczna za każde info.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ