X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niski estradiol - jak szybko podnieść poziom
Odpowiedz

Niski estradiol - jak szybko podnieść poziom

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katja___ Koleżanka

Wysłany: 19 czerwca 2020, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dziś badałam estradiol - 3 dc., norma 21-224, a mój wynik.. 16. Czyli tragedia. Miesiąc temu w obrazie na usg wyszły PCOS i małe endometrium w okresie owulacji - 6,5mm. Pytanie, czym podnieść estradiol? Gin. pewnie przepisze Estrofem, czy macie doświadczenie ile go trzeba zazywac i w jakich dawkach, żeby podnieść poziom i bezpiecznie się starać? Jeden cykl, dwa? W jakich brałyście dawkach? Gin. dopiero za tydzień, więc ten cykl będzie na straty :((( Będę wdzięczna za każde info.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ