Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niski estradiol - jak szybko podnieść poziom
Odpowiedz

Niski estradiol - jak szybko podnieść poziom

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katja___ Koleżanka

Wysłany: 19 czerwca 2020, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dziś badałam estradiol - 3 dc., norma 21-224, a mój wynik.. 16. Czyli tragedia. Miesiąc temu w obrazie na usg wyszły PCOS i małe endometrium w okresie owulacji - 6,5mm. Pytanie, czym podnieść estradiol? Gin. pewnie przepisze Estrofem, czy macie doświadczenie ile go trzeba zazywac i w jakich dawkach, żeby podnieść poziom i bezpiecznie się starać? Jeden cykl, dwa? W jakich brałyście dawkach? Gin. dopiero za tydzień, więc ten cykl będzie na straty :((( Będę wdzięczna za każde info.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ